ADVARER: Sia Kate Isobelle Furler, kjent som Sia, går ut på Twitter og advarer mot skuespiller Shia LeBeouf.
ADVARER: Sia Kate Isobelle Furler, kjent som Sia, går ut på Twitter og advarer mot skuespiller Shia LeBeouf. Foto: Jean-baptiste Lacroix / AFP

Sia ut mot Shia LaBeouf: – Han lurte meg inn i et intimt forhold

GOD KVELD NORGE (TV 2): Etter at skuespiller Shia LaBeouf (34) ble saksøkt av eks-kjæresten, har artist Sia (44) valgt å dele sin historie.

«Chandelier»-sangeren Sia (44) tok til sosiale medier for å fortelle sine opplevelser med skuespiller Shia LaBeouf (34), som nylig ble saksøkt for seksuell vold av sin eks-kjæreste FKA Twigs (32).

Sia skriver på Twitter at også hun har blitt følelsesmessig såret av 34-åringen og kaller han en løgner.

– Han lurte meg inn i et intimt forhold og sa han var singel. Han er syk og jeg har medfølelse for han og hans ofre, skriver Sia.

– Hold deg unna!

Skuespilleren Shia LaBeouf (34) er for mange mest kjent for rollen som Sam Witwicky i filmen «Transformers» fra 2007.

Tidligere denne uken ble det kjent at eks-kjæreste og artist, FKA Twigs (32), saksøker LaBeouf for seksuell vold, det melder flere utenlandske medier.

Twigs hevder at 34-åringen har mishandlet, torturert og gitt henne kjønnssykdommer med vilje.

I søksmålet hevder hun at LaBeouf har slengt henne i en bil og forsøkt å kvele henne. Hun hevder også at 34-åringen tok ut en pistol, mens de kjørte og fortalte at han har drept hunder tidligere for å vite hvordan det føltes å ta et liv.

Nå får hun støtte av sanger Sia, som også kommer med en oppfordring til andre rundt:

Shia LaBeouf saksøkt for seksuell vold av eks-kjæresten som nå får støtte av artist Sia.
Shia LaBeouf saksøkt for seksuell vold av eks-kjæresten som nå får støtte av artist Sia. Foto: Willy Sanjuan / AP

– Dersom du elsker deg selv: hold deg trygg og hold deg unna, skriver hun i Twitter-meldingen.

Møttes på musikk

Sia og LaBeouf ble kjent da LaBeouf spilte i musikkvideoen til Sias sang, «Elastic Heart», i 2015, sammen med danser Maddie Ziegler.

Dette er ikke første gang LaBeouf har blitt anklaget for liknende hendelser. I 2016 giftet han seg med kjæresten Mia Goth, men forholdet tok angivelig slutt samme år.

LaBeouf har fortalt storavisen The New York Times at selv om de fleste av anklagelsene ikke er sanne, er han ikke i posisjon til å forsvare sin handlinger.

– Jeg skylder disse kvinnene muligheten til å lufte meningene sine i offentligheten. For en som er i rehabilitering får jeg daglig påminnelser om ting jeg har gjort og sagt i påvirket tilstand, forteller han.

Relatert