NYTT ALBUM: Taylor Swift avslører ny musikk.
NYTT ALBUM: Taylor Swift avslører ny musikk. Foto: Angela Weiss / AFP

Overrasker med ny musikk

GOD KVELD NORGE (TV 2): Taylor Swift (30) overrasker fansen med splitter nytt album.

Superstjernen slapp albumet «Folklore» i sommer, men nå viser det seg at artisten har jobbet med flere sanger i skjul.

Det nye albumet slippes i natt og heter «Evermore». Swift delte nyheten om det nye albumet via sine sosiale medier, torsdag.

– Jeg er glad for å fortelle deg at mitt 9. studioalbum, og søsterplaten til «Folklore», vil være ute i kveld ved midnatt. Det heter «Evermore», skriver hun.

En gave til fansen

Albumet «Folklore» ble skrevet under pandemien, og mottok både ris og ros fra anmelderne. Nå avslører Swift at hun ikke klarte å stoppe med å skrive flere sanger.

– For å si det tydelig klarte vi ikke slutte å skrive sanger. For å uttrykke det mer poetisk, det føltes som om vi sto på kanten av den dype skogen og hadde et valg: Å snu og gå tilbake eller å gå lenger inn i skogen til denne musikken. Vi valgte å vandre dypere inn, skriver 30-åringen på Instagram.

Albumet «Folklore» viste oss en helt annen side av Swift, som tidligere har toppet listene med mer pop-inspirerte låter. Nå forteller hun hvor annerledes prosessen har vært dette året.

– Tidligere har jeg alltid behandlet album som en engangsting, og gått over til å planlegge det neste etter at albumet ble gitt ut. Det var noe annerledes med «Folklore». Da jeg lagde den, føltes det mindre som om jeg dro og mer som om jeg kom tilbake, forteller hun.

Stjernen fyller 31 år den 13. desember, og på Twitter skriver hun at platen er en gave til fansen.

– Helt siden jeg var 13 år, har jeg vært spent på å fylle 31 år fordi det er lykketallet mitt baklengs, og det var derfor jeg ønsket å overraske dere med dette nå, twitret Swift.

– Dere har alle vært så omsorgsfulle og støttende på bursdagene mine, og denne gangen tenkte jeg at jeg skulle gi dere noe!, skriver hun videre.

«Evermore» har 15 spor på standardalbumet, med to bonusspor på deluxe-utgaven.

Relatert