Charli D’Amelio (16) er verdens mest fulgte person på TikTok.
Charli D’Amelio (16) er verdens mest fulgte person på TikTok. Foto: Instagram / charlidamelio

TikTok-stjernen mistet 1 million følgere etter dette

GOD KVELD NORGE (TV 2): Etter en Youtube-video med familien mistet TikTok-stjerne Charli D’Amelio (16) nærmere 1 million følgere.

Den siste uken har kritikken haglet mot Charli D’Amelio og storesøsteren. 16-åringen er verdens mest fulgte person på TikTok, men raste ned i følgere etter Yotube-video.

Mandag postet den amerikanske jenta video på Youtube “Dinner With the D’Amelios”. Flere reagerer på oppførselen til storesøsteren, Dixie D’Amelio (19), som ikke likte maten hun fikk servert

Kaster opp

Konseptet bak videoen er at familien D’Amelio får besøk av kjente profiler, denne gangen var det Youtube-stjerne James Charles (21) som gjestet middagselskapet.

I videoen får familien servert mat av deres private kokk Aaron May. Kokken har tilberedt en paella, som blant annet inneholdt snegler.

Storestøster D’Amelio begynner å klage på maten og brekker seg da hun finner ut av det er snegler, hun kaster også opp, foran kokken og hele familien.

Se videoen her:

Gråtkvalt beklagelse

I ettertid har både TikTok-stjernen og storesøsteren gått ut i sosiale medier og beklaget hendelsen etter folk kaller de for bortskjemte og barnslige.

«I utgangspunktet vet teamet mitt at jeg kaster opp mye. Jeg kunne kastet opp av lukten, tanken eller smaken på hva som helst. Jeg elsker kokken vår og jeg vil aldri oppføre meg respektløs på noen måte», forteller storesøster Dixi på sin TikTok-kanal.

Det var ikke bare denne hendelsen som fikk fansen til å rase. På tidspunktet videoen blir publisert har TikTok-stjernen rundt 95 millioner følgere. I samme video forteller 16-åringen at hun skulle ønske hun fikk 100 millioner, ett år etter hun fikk sin første million.

– Så 95 millioner er ikke nok?, spør James Charles med en sarkastisk undertone.

– Jeg liker runde tall, svarer hun.

Det fikk flere til å reagere å følgerskaren begynte å rase nedover.

I en følelsesladet Instagram-video beklager hun seg, og sier hun ikke ønsker å være på appen mer når hun mottar så mye hat fra folk som «åpenbart ikke respekterer det faktum at jeg fremdeles er et menneske».

«Jeg vet at dette kommer til å være en enorm vits for den som ser det, men det handler bare om å være hyggelig», sier hun i videoen.

Nådd 100 millioner

Til tross for hatmeldingene har Charli D’Amelio nå nådd 100 millioner følgere. Det melder 730.no.

Etter den gråtkvalte videoen mottok stjernen støtte fra Charles James, som skrev følgende på Twitter:

«100 millioner følgere på et år og dere forventer at hun skal vite hvordan man er en perfekt rollemodell? Dødstrusler fordi hun er kresen i matveien og spøker om en milepæl? 30+-åringer som sleper noen som er halve alderen sin?» Føles gjenkjennelig, skriver James.

Relatert