TV 2 bytter ut ukens episode av Truls à la Hellstrøm

Episoden vil bli erstattet med neste ukes episode.

I sesongen tredje episode av «Truls à la Hellstrøm» var det Valdres som skulle fått besøk av de to matglade kameratene.

– I den planlagte episoden av «Truls à la Hellstrøm» denne uken skulle turen gått til Valdres for å lage pølser. Vi ble i helgen gjort oppmerksom på en sak i Avisa Valdres som omtaler Mattilsynets vurdering av dyrevelferden på en av gårdene vi besøker i dette programmet, forteller programredaktør Kathrine Haldorsen til TV 2.

Ingen mistanker

– På bakgrunn av innholdet har vi valgt å ta ut Valdres-episoden fra sendeskjema for å bruke tid på å vurdere om vi vil sende dette programmet på et senere tidspunkt eller ikke. Vi hadde ingen mistanker om problemer ved dyreholdet da vi besøkte gården i sommer, fortsetter hun.

Episoden vil bli erstattet med en tur til Trønderhovedstaden der Truls og Eyvind skal konkurrere om å lage den beste vegetarretten.

Konkurrerer

Den fjerde sesongen av Truls à la Hellstrøm sendes på TV 2 i høst, og her reiser duoen rundt i Norge.

– I år så konkurrerer vi, vi skal se hvor god eleven har blitt. Det var vi egentlig ganske positive til, men det viste seg at Eyvind Hellstrøm hater å konkurrere med meg, fordi han er livredd å tape, sa Truls Svendsen til God kveld Norge før premieren.

Se intervjuet med God kveld Norge i videoen øverst i saken

– Ja, det er det verste jeg kan oppleve. For det dummeste jeg vet er å bli bedømt av folk som kan mye mindre enn meg selv, svarer Hellstrøm.

De to kollegaene lager altså samme rett, så skal andre personer bedømme hvem som var best i en blindtest.

Relatert