UTSATT SESONG: Den andre sesongen av Love Island utsettes. Morten Hegseth ledet forrige sesong, som ble spilt inn i Argentina i starten av 2020.
UTSATT SESONG: Den andre sesongen av Love Island utsettes. Morten Hegseth ledet forrige sesong, som ble spilt inn i Argentina i starten av 2020. Foto: Alex Iversen / TV 2

Love Island-innspilling utsettes

Den andre sesongen av Love Island utsettes på grunn av den alvorlige korona-situasjonen.

I sommer ble det klart at TV 2 var i gang med å finne deltakere til en ny sesong av datingprogrammet Love Island. Siden juli har produksjonen vært på jakt etter nye deltakere til den andre sesongen, men nå opplyser TV 2 at innspillingen utsettes.

Stanser forberedelsene

Inspillingen skullle ha startet i januar 2021 på Gran Canaria. På grunn av den alvorlige korona-situasjonen stanses nå forberedelsene til denne produksjonen, opplyser TV 2 i en pressemelding.

– Produksjonsselskapet ITV har lagt omfattende og gode smittevernplaner som vi har følt oss veldig trygge på. Likevel vil det være uansvarlig av TV 2 å sende både deltakere og crew ut av landet slik situasjonen er nå, begynner programredaktør Kathrine Haldorsen.

– Per i dag fraråder også UD reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land frem til 15. januar. Som norsk mediehus følger TV 2 selvsagt slike reiseråd, sier Haldorsen videre.

Ny sesong kommer

TV 2 ønsker fortsatt å gjennomføre innspillingen av Love Island på et senere tidspunkt.

– Vi har god dialog med produksjonsselskapet ITV om dette og vil se an korona-situasjonen i tiden fremover, før vi tar nye avgjørelser rundt Love Island, avslutter Haldorsen.

Når den nye sesongen kan gjennomføres skal ti single jenter og gutter flytte inn i en luksusvilla, mens programleder Morten Hegseth sørger for å gjøre deltagernes liv utrygge – med god hjelp fra seerne.

Vinnerparet kan stå igjen med både kjærlighet og penger, hvis ikke den ene kun går for pengene.

Andre TV 2-sesong

Det var Nora Haukland (22) og Johannes Klemp (27) som stakk av med seieren i den første Love Island-sesongen på TV 2, som ble spilt inn i Argentina i starten av 2020.

Vinnerparet valgte å dele premien på 300.000 kroner, og de har senere blitt samboere.

I Norge ble Love Island først sendt på TV3 i 2018 med Tone Damli som programleder, men etter det kjøpte TV 2 rettighetene til formatet.

Relatert