HACKET: Inga Berit Leins Instagram-konto har fått nytt profilnavn og nytt innhold.
HACKET: Inga Berit Leins Instagram-konto har fått nytt profilnavn og nytt innhold. Foto: TV 2 / Skjermdump, Instagram

Farmen-Inga Berit hacket på Instagram

Inga Berit Leins (39) Instagram-konto har endret innhold og navn etter hacking.

Den tidligere Jakten-bonden og Farmen kjendis-deltakeren Inga Berit Leins (39) Instagram-konto har de siste dagene endret både profilnavn og innhold.

I kontoens «bio» har hackeren også tatt seg friheten til å legge inn en lenke til et nettsted med henvisninger til «Nudiez» og «Onlyfans» – sider som selger nakenbilder.

Kontoen har nå blitt teppelagt med bilder av lettkledde damer.

FORTSATT TAGGET: Under fanen for taggede bilder, kan man fortsatt se bildene som Lein er tagget i.
FORTSATT TAGGET: Under fanen for taggede bilder, kan man fortsatt se bildene som Lein er tagget i. Foto: Skjermdump, Instagram

– Alt startet med at jeg fikk melding fra Instagram om noe sikkerhetsgreier i forrige uke. Så da var jeg inne og fikset det, men det var tydeligvis ikke nok, sier Lein til TV 2.

Fikk beskjed av venninne

Noen dager senere, i slutten av forrige uke, fikk hun nemlig en telefon fra en venninne, som lurte på hva som foregikk

– Etter hvert spurte også mamma om hun hadde blitt hacket, fordi Instagram-feeden hennes var full av halvnakne damer, sier hun og begynner å le.

Bonden selv tar det hele med knusende ro og godt humør.

– Jeg er overhodet ikke stresset over det der. Jeg bruker Instagram så lite at de stakkars følgerne jeg har sikkert synes det er fint med litt aktivitet på kontoen, spøker verdalingen og legger til:

NYE BILDER: Leins konto består nå av bilder av halvnakne kvinner.
NYE BILDER: Leins konto består nå av bilder av halvnakne kvinner. Foto: Skjermdump, Instagram

– Du skal se at jeg får flere følgere nå! Kanskje jeg bare skal la dem holde på en stund før jeg tar tilbake kontoen. Det er jo effektiv markedsføring, sier 39-åringen muntert.

Skal ordne opp

Men Lein lover at hun skal fikse problemet.

– Det har ikke stått øverst på prioriteringslista, men jeg må vel kontakte Instagram og få orden på dette, avslutter hun.

Inga Berit Lein ble første gang kjent for det norske folk etter at hun deltok i Jakten på kjærligheten på TV 2 i 2004, samt Bønder i by'n ti år senere.

Deretter gjorde hun TV-comeback som deltaker i Farmen kjendis, hvor trønderen tok andreplassen etter Pål Anders Ullevålseter.

Relatert