Sjenerte Jakten-friere glad for koronarestriksjoner: – Da kan jeg sitte enda lenger unna!

GOD KVELD NORGE (TV 2): Til tross for en korona-sesong av «Jakten på kjærligheten» har det blitt en del kyssing på årets bønder. I starten var derimot flere av dem takknemlige for at det var restriksjoner.

Den 17. sesongen av «Jakten på kjærligheten» har premiere mandag, og atter en gang får bøndene besøk av flere interesserte friere.

Noen mer datingklare enn andre blir tatt med på «speed date» under det første møtet med bonden. Og de fleste kan nok kjenne seg igjen i at en date kan bli litt kleint av og til.

– Jeg synes de er så utrolig modige som tør, forteller programleder Gunhild Dahlberg (45) under et intervju med Niklas Baarli i God kveld Norge-studio.

«Klining og grining»

Ettersom denne sesongen er spilt inn under koronapandemien ble det først satt en del strenge koronarestriksjoner for datingen der de måtte holde avstand.

Hun forteller at flere av frierne ikke hadde vært på date før, og blir litt nervøse før speed-daten. Da ble koronarestriksjonene en redning for de litt blyge frierne.

– Mange av de som er med i «Jakten på kjærligheten» er ganske sjenerte, så de tenkte ikke at det var dumt med restriksjoner, forteller Dahlberg og legger til:

– De tenkte bare: «Så bra med restriksjoner! Da kan jeg sitte enda lenger unna».

45-åringen forteller at det ikke føltes like skummelt å måtte date når det var regler og avstand. Men etter hvert kom det følelser blant deltakerne, og da ble restriksjonene lettet på.

– Det har blitt masse kyssing! avslører Dahlberg.

«Jakten på kjærligheten» har en god tradisjon på at folk finner hverandre, og i årets sesong blir det flere følelser i sving.

– Det blir klining og det blir grining. Det er sånn det er i kjærligheten utenom «Jakten på kjærligheten» også. Det er vondt, og det er dritfint, sier programlederen.

Perfekt for jobben

Helt siden Dahlberg var 12 år har hun vært en slags «Kirsten Giftekniv» og hun elsker å snoke i andres kjærlighetsliv.

– Hadde jeg ikke brukt så mye tid på dette så hadde jeg vært statsminister i Norge, ler 45-åringen.

– Men så har jeg fått jobb som programleder i «Jakten på kjærligheten» og kan jobbe med dette, legger hun til.

Hun har også noen tips hun pleier å gi til både frierne og bøndene før de skal på date. De deler hun gjerne med andre som ikke er deltakere også.

– Finn noe positivt i det mennesket du møter, tenk at personen er like nervøs som deg, prøv å slappe av og høre etter, og stille spørsmål, sier hun.

Relatert