MISTET HUNDEN: John Arne og Louise Angelica Riise har mistet sin firbente følgesvenn og tar tapet av hunden tungt.
MISTET HUNDEN: John Arne og Louise Angelica Riise har mistet sin firbente følgesvenn og tar tapet av hunden tungt. Foto: Pedersen, Terje

Riise-familien i dyp sorg: – Livet blir ikke det samme

GOD KVELD NORGE (TV 2): John Arne og kona Louise Angelica Riise har igjen mistet en firbeint følgesvenn.

I sommer delte Louise Angelica Riise tapet av hunden Elita, som ble tretten år gammel. Nå er Riise-familien på nytt i sorg, etter at hunden Chole, også har gått bort.

Bloggeren hyller sin firbente venn i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

– Himmelen har fått enda en ny stjerne. Jeg er i dyp sorg over å ha mistet mine to firbente med bare tre måneders mellomrom. Nå kan du endelig få hvile, og dere får vært sammen igjen, skriver hun.

– Takk for åtte kjempefine år sammen, Chloe. Du var en fighter, og en kjempestor gledesspreder for hele familien. Du er så høyt elsket og vil bli dypt savnet. Jeg elsker deg, Chloe! Livet vil ikke bli det samme uten deg og Elita.

Ekteparet giftet seg i 2014 og i august i fjor fikk de sitt første barn sammen, Colin Riise. Tidligere fotballproff og ektemann John Arne Riise er nå trener for Flint Tønsberg i 3. divisjon.

Han deler også sorgen over tapet av hunden med følgerene sine. På Instagram sin historie-funksjon la han ut bilder av seg og følgesvennen.

– Hvil i fred vakreste Chloe. Vil aldri glemme deg, skriver treneren på bildet.

Videre la Riise ut et bilde av Chole og Elita sammen og skriver følgende:

– Vi kan ikke fatte at vi har mistet dere begge på så kort tid. Men nå er dere samlet igjen og kan passe på hverandre. Vi elsker dere for alltid, legger han til.

Relatert