Rapper Tekashi 6ix9ine blir saksøkt over en fem år gammel straffesak
Rapper Tekashi 6ix9ine blir saksøkt over en fem år gammel straffesak Foto: Luca Bruno

Tekashi 6ix9ine saksøkes for seksuelt overgrep mot barn

GOD KVELD NORGE (TV 2): Rapperen saksøkes nå for en straffesak fra 2015 der han ble erklært skyldig for å har brukt et barn i en seksuell video.

I følge TMZ saksøker nå den fornærmede kvinnen rapperen for å ha misbrukt henne seksuelt i på en fest i 2015. Da skal hun ha vært 13 år gammel.

Den uidentifiserte kvinnen hevder at hun, i tillegg til å være mindreårig på det tidspunktet, var under påvirkning av narkotika og alkohol og var ikke i stand til å samtykke.

6ix9ine, som egentlig heter Daniel Hernandez, og en annen mann, Tay Milly, lagde tre seksuelle videoer som hun sier at de senere la ut på nettet.

Kvinnen saksøker 6ix9ine og Milly for seksuelt overgrep mot barn, seksuelt misbruk av barn og påføring av emosjonell engstelse.

Rapperen inngikk bøteavtale i straffesaken i oktober 2018, hvor han innrømmet å ha deltatt i å lage en musikkvideo med en seksuell video av en 13-åring. Han innrømmet skyld og ble dømt til fire års prøvetid.

6ix9ine sin advokat, Lance Lazzaro forteller at han vil forsvare søksmålet kraftig og stiller spørsmål ved hvorfor kvinnen har ventet fem år med å saksøke.

Relatert