ENDRINGER: Ser du hva som er annerledes med dommerne?
ENDRINGER: Ser du hva som er annerledes med dommerne? Foto: TV 2 Sumo

Skal vi danse-seerne reagerte på én ting - ser du hva?

GOD KVELD NORGE (TV 2): Ny arena og produksjonselskap bak kulissene. Men oppmerksomme seere la også merke til en annen detalj.

I går gikk sesongpremieren av årets «Skal vi danse» av stabelen.

Etter endt kveld var det Birgit Skarstein (31), som sammen med sin dansepartner Philip Raabe (20), fikk høyest poengsum av dommerne. Hun er den første deltakeren som sitter i rullestol i «Skal vi danse» noensinne.

Helt speilvendt

Nytt av året er at sendingene ikke blir spilt inn i TV 2-studioet i Nydalen, men i H3 Arena på Fornebu. Et studio som er dobbelt så stort.

– Det var fantastisk å komme i gang med en ny «Skal vi danse»-sesong fra et nytt og større studio, skriver pressekontakt Håvard Solem til God Kveld Norge.

På mobilapplikasjonen «Jodel» uttrykte noen oppmerksomme seere at de hadde lagt merke til enda en ting som ikke var som det pleier.

«Får faktisk helt angst av at Skal vi danse-dommerne sitter i feil rekkefølge», skriver noen på den anonyme plattformen.

«Samme her», skriver en annen.

Har man fulgt med på tidligere sesonger av programmet kan man se at de i år har vendt om på studio. Dommerne sitter altså på motsatt side i forhold til hva de har gjort de siste årene.

FØR OG NÅ: I det nye studioet sitter Tore Petterson helt til venstre, etterfulgt av Merete Lingjærde og Egor Filipenko. Helt til høyre sitter Trine Dehli Cleve.
FØR OG NÅ: I det nye studioet sitter Tore Petterson helt til venstre, etterfulgt av Merete Lingjærde og Egor Filipenko. Helt til høyre sitter Trine Dehli Cleve. Foto: TV 2

– Du kan si at settingen er speilvendt, men dommerne avleverer altså sine tilbakemeldinger og poeng i samme rekkefølge som tidligere, forklarer Solem.

Han synes det er gøy at seerne er så observante.

– Det er morsomt å se at programmet engasjerer seerne på en måte som gjør at endringer som dette blir lagt merke til, skriver pressesjefen.

Utover høsten kan man følge med videre på de 12 kjendisene som skal kjempe mot hverandre på dansegulvet.

– Våre 12 flotte kjendiser og deres dyktige dansepartnere ga jernet og leverte en forestilling som gjør at vi knapt kan vente til det blir lørdag og «Skal vi danse» på TV 2 igjen, skriver Solem.

Relatert