ANGREPET: R. Kelly ble angrepet i cellen sin.
ANGREPET: R. Kelly ble angrepet i cellen sin. Foto: Ashlee Rezin/Chicago Sun-Times via AP

Hevder han banket opp R. Kelly i fengsel

GOD KVELD NORGE (TV 2): En mann som i fjor ble dømt for drap står nå frem som angriperen på artisten R. Kelly.

Robert Sylvester Kelly (53), bedre kjent som artisten R. Kelly, er siktet for blant annet seksuelle overgrep og sitter fengslet i Chigago i påvente av rettssaken mot han som starter i oktober.

I forrige uke ble han angrepet i cellen sin, men det var uvisst hvem som stod bak angrepet, skriver nettstedet TMZ.

- Det er dessverre sant. En annen innsatt ble sint og begynte at angripe Robert, fortalte advokaten hans, Douglas Anton.

Kelly ble arrestert i 2019 etter 18 anklageleser som omhandlet kidnapping, seksuelt missbruk av fire kvinner, hvorav tre var mindreårige på gjerningstidspunktet og produksjon av barnepornografi.

Nå har overfallsmannen identifisert seg selv og i rettsdokumentene står Jeremiah Shane Farmer frem som mannen bak angrepet. Han forklarer at han ble sint på Kelly og gikk derfor til angrep på han. Farmer skylder også på systemet, og håper at angrepet på den populære artisten kan sette fokus på korrupsjonen han mener foregår, skriver CBSN.

ANGRIPER: Jeremiah Farmer står frem som den skyldige. Bildet er tatt i forbindelse med dobbeltdrapet han er siktet for..
ANGRIPER: Jeremiah Farmer står frem som den skyldige. Bildet er tatt i forbindelse med dobbeltdrapet han er siktet for.. Foto: CREDIT LAKE COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT

Farmer har vært innblandet i en en rekke voldshandlinger fra tidligere. I fjor ble han dømt for å slått to mennesker ihjel med en hammer.

Relatert