FORLOVET: One Direction-stjerne Liam Payne har forlovet seg.
FORLOVET: One Direction-stjerne Liam Payne har forlovet seg. Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press

One Direction-stjerne avslører forlovelse

One Direction-stjerne Liam Payne har forlovet seg. – Vi er veldig lykkelige, sier han.

Torsdag morgen avslørte One Direction-stjerne Liam Payne (27) på det amerikanske TV-showet Good Morning America at han er forlovet.

– Vi er veldig lykkelige, sier Payne.

Hans utkårede er modell Maya Henry (20).

– Den siste uken har jeg hatt bursdag og sønnen min har startet på skolen for første gang, så det er flere «første ganger» for meg, noe som er helt topp, sier han ifølge Daily Mail som omtalte saken først.

Payne og Henry offentliggjorde forholdet deres i september i fjor. Han har tidligere beskrevet Henry som hans beste venn.

– Jeg har funnet noen som genuint er min beste venn. Hun forholder seg rolig om alt, og hun er en som støtter meg på alt. Det er helt sykt, sa han den gang.

Han har tidligere vært sammen med den britiske sangerinnen Cheryl Cole. Sammen har de tre år gamle Bear Grey Payne. De gikk fra hverandre i juli 2018, etter å ha vært sammen i to år.

Cole var dommer i den britiske X-Factor i 2008, da Payne deltok i konkurransen. Da var han 14 år gammel. Åtte år senere ble det kjent at de hadde forelsket seg.

Dette året har boybandet One Direction 10 årsjubileum. I Good Morning America utelukket ikke Payne muligheten for en reunion.

– Jeg vet ikke stort om reunion, men jeg fikk herlige bursdagshilsner fra alle sammen, noe som var veldig hyggelig.

– Jeg er utrolig takknemlig for fansen som har stått ved vår siden, og at vi fremdeles har karrièrer. Det tenker jeg er det beste som har kommet ut av det hele, sa han.

One Direction slo gjennom i 2010, etter de deltok i den britiske utgaven av X-Factor. Gruppe bestod da av Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne og Zayn Malik. Da kom de på tredjeplass i konkurransen.

I 2015 bekreftet Malik at han ville forlate bandet.

Gruppen slapp en video hvor de så tilbake på noen av deres beste øyeblikk, for å feire 10 år som band.

Relatert