SEXLÅT: Cardi B og Megan Thee Stallion spiller på sex i musikkvideo
SEXLÅT: Cardi B og Megan Thee Stallion spiller på sex i musikkvideo Foto: Atlantic Records/ Youtube

Sendte venninnen rådyr gave etter at de gikk til topps på hitlisten med sexlåt

GOD KVELD NORGE (TV 2): Rapperen Cardi B sparte ikke på kruttet da hun sendte venninnen en overraskelse.

Cardi B (27) og Megan Thee Stallion (25) slapp nylig raplåten «WAP» som fikk flere til å reagerte på innholdet i både teksten og den tilhørende musikkvideoen.

PornHub

Den grove musikkvideoen har gitt Cardi B, Megan Thee Stallion og Kylie Jenner, som også medvirker i videoen, ekstra oppmerksomhet på flere plattformer. Ifølge statistikk fra PornHub har nemlig søkene etter de tre artistene økt betydelig siden premieren.

Søk etter Cardi B har økt med 235 prosent sammenliknet med søk etter henne tidligere. Søk etter Megan Thee Stallion har økt med 210 prosent, mens Kylie Jenner har gått opp med 130 prosent.

Gavmild

Musikkvideoen som hadde premiere 7. august har i skrivende stund over 107 millioner avspillinger på Youtube og 57 millioner avspillinger på Spotify, noe som sender låten rett til topps på hitlistene.

Dette måtte selvfølgelig feires med en gave fra Cardi B til Megan Thee Stallion.

– Manageren min kom nettopp inn og sa at Cardi hadde sendt meg noe, skrev Stallion på Instagram med video og bilder av en spesiallaget Hermès Birkin veske.

Ifølge nettstedet Fashionbombdaily koster veskene fra Hermès alt fra 12.000 dollar til 200.000 dollar, og en spesiallaget en mye mer.

Relatert