Inntekter på over syv millioner kroner

Jørgine Vasstrand (31), Mads Hansen (36) og Caroline Berg Eriksen (33) har alle aksjeselskap med gode inntekter.

TV 2 har tidligere skrevet at årsregnskapene til kjendiser tikker inn til Brønnøysundregisteret i disse dager.

Caroline Berg Eriksen er oppført som daglig leder i firmaet Treasures AS, og ektemannen Lars-Kristian Eriksen er styrets leder. Dette er et firma som driver med bloggvirksomhet samt investering i verdipapirer og lignende.

Ifølge Brønnøysundregisteret hadde firmaet inntekter på 3.969.348 kroner i 2019.

Til God kveld Norge forteller Eriksen at hun ikke liker å snakke om økonomi.

– Jeg har egentlig aldri snakket høyt om hva jeg tjener, og føler ikke behov for det heller, sier hun, men bekrefter at hun tjener penger på både bloggen og Instagram.

Se videoen øverst i saken, hvor God kveld Norge-programlederne sjekker hva flere kjendiser tjener. Der kan du også høre hva «Bloggerne»-profilene sier om deres økonomi.

Tjener millioner uten sponsing

TV 2 skrev om Isabel Raad tidligere i uken, som tjener flesk på annonser i sosiale medier.

Hennes tidligere erkefiende, Mads Hansen, har også en solid inntekt gjennom firmaet Fist Magnet Entertainment AS.

De fleste influensere med flere hundretusener av følgere på Instagram velger å tjene penger på sponsoravtaler. I en e-post til TV 2 kan Hansen avsløre at ingenting av inntektene hans er fra såkalt «spons».

Hansen er dermed noe så uvanlig som en influenser som ikke tjener penger på sponsoravtaler, og likevel viser årsregnskapet til Fist Magnet Entertainment AS inntekter på 3.008.177 kroner.

Selskapets registrerte formål er tjenester innen musikk- og underholdningsbransjen og andre produkter som naturlig hører til dette. Det står også at selskapet kan drive med kjøp og drift av eiendom.

Økt med millioner

Jørgine «Funkygine» Vasstrand er også en av profilene som virkelig har gjort det godt i 2019.

Hun opprettet firmaet Nordic Lifestyle AS i 2014. Inntektene til dette firmaet har økt voldsomt siden den gang, og i 2019 hadde firmaet inntekter på 7.432.116 kroner.

Dette er betydelig mer enn i 2018, hvor firmaet hadde 4.427.285 kroner.

Ifølge Brønnøysundregisteret er Nordic Lifestyle AS et firma som driver med blant annet tjenester innenfor trening og livsstil, markedsrådgivning og sosiale medier.

Vasstrand har ikke besvart TV 2s henvendelse om å kommentere disse tallene.

Dersom du ønsker å vite mer om inntektene til kjendiser som Herman Flesvig, Martine Lunde og Niklas Baarli, kan du se videoen øverst i saken.