Lager ny sesong av Love Island Norge

Realitysuksessen kommer tilbake på TV 2 til neste år.

Det blir mer het romanse og drama når TV 2 skal i gang med en ny sesong av suksessen «Love Island» i 2021.

300.000 unike brukere på TV 2 Sumo var innom og så Love Island Norge i løpet av den første sesongen som ble sendt fra Argentina i januar. Seertallene økte gradvis fra premieren og frem til finalen, og i snitt fulgte i underkant av 200.000 seere alle de 40 episodene på TV 2 Sumo og TV 2 Livsstil.

I tillegg til å melde seg på med påmeldingsskjema, er produksjonen nå ute på casting-turné, hvor man bare kan møte opp for audition.

Dato og sted for casting-turné:

Etter å ha vært i Tromsø, Trondheim og Bergen står nå Oslo for tur!

  • Oslo 22. oktober

Møt tidligere deltakere og casting-gjengen på Storgata 26 mellom kl. 19.00 og 22.00.

Søker deltakere

– Vi gleder oss til å lage en ny sesong av Love Island! Nå ser vi etter nye unge og single deltakere som vil flørte, dyrke romantikken, få nye venner og være med på et spennende eventyr, forteller programredaktør Katrine Haldorsen i TV 2.

Meld deg på Love Island her!

Det er foreløpig ikke kjent når eller hvor innspillingen skal skje.

Det var Nora Haukland (22) og Johannes Klemp (27) som stakk av med seieren i den første sesongen. De valgte å dele premien på 300.000 kroner, og vinnerparet har senere blitt samboere.

Seerne som bestemmer

I den nye sesongen skal ti single jenter og gutter flytte inn i en luksusvilla, mens programleder Morten Hegseth sørger for å gjøre deltagernes liv utrygge – med god hjelp fra seerne.

For mens deltagerne blir kjent med hverandre, blir de fristet av nykommere som får sjansen i villaen. Med et tastetrykk kan seerne avgjøre hvem som får date hvem, og hvem som må reise hjem.

Vinnerparet kan stå igjen med både kjærlighet og penger, hvis ikke den ene kun går for pengene.

Meld deg på Love Island her!

Nora og Johannes vant Love Island: – Uvirkelig