UT PÅ TUR: Helene Olafsen (30) og Stian Blipp (30) fra Senkveld, skal ut på tur med familiene sine sammen i sommer. Har du plass?
UT PÅ TUR: Helene Olafsen (30) og Stian Blipp (30) fra Senkveld, skal ut på tur med familiene sine sammen i sommer. Har du plass? Foto: TV 2

– Kan vi få flytte inn hos dere i sommer?

Nå leter Senkveld-duoen, Helene Olafsen (30) og Stian Blipp (30), etter steder å overnatte i sommer. Har du lyst på besøk?

I august legger Helene og Stian fra Senkveld ut på en episk reise i Norge.

Men ikke bare de to: både familien Olafsen og Blipp skal ut på tur – sammen! Fire voksne, en baby og en halvannet-åring.

I den anledning søker de nå hjelp. Kan de få bo hos deg?

Gjestfritt land?

Helene og Stian er overbevist om at det norske folk er langt mer gjestfritt enn enkelte skal ha det til, og for å bevise det tar de med seg familiene sine for å besøke folk de ikke kjenner. Kanskje er det dere?

Planen er å komme den ene dagen, se stedet der dere bor, overnatte, gjøre noe gøy neste dag også, og så reise videre.

Så hvis du har overnattingsplass og hjerterom og tror du kan overleve et besøk fra to småbarnsfamilier, da vil vi i Senkveld-redaksjonen gjerne høre fra deg.

Arbeidshjelp

Helene og samboeren, Jørgen, har akkurat blitt foreldre for første gang. Stian og hans kone, Jamina, har en halvannet år gammel datter sammen.

Alle lover å være hyggelige gjester og de vil gjerne hjelpe til om det er noe de kan gjøre!

Er det behov for hjelp til å tømme en utedo? Vil dere ha hjelp til å plukke poteter? Kan de skifte noen råtne planker eller rydde litt i naustet?

Sett dem i arbeid!

Opplevelser

Samtidig vil de gjerne se og oppleve stedet der du bor, så fortell hvis det er noe gøy du kan ta dem med på, som kanskje er spesielt for akkurat ditt hjemsted.

Finnes det en flott topptur dere kan ta sammen? En fisketur, et sted å dra på krabbefangst, en bygdefest du kan ta dem med på, eller noe annet gøy man bare må gjøre når man er hos dere?

Vi vet ikke om du bor på gård eller i boligblokk, i nord eller sør, ved kysten eller i innlandet. Men vi vil gjerne høre fra deg hvis du mener Helene og Stian, og familiene deres, bør komme på overnattingsbesøk til nettopp dere, og at du forteller oss hvorfor.

Slik deltar du:

Send en mail til senkveldhjem@oslocompany.no der du svarer på følgende punkter:

  • Fortell kort om hvem du/dere er og antall familiemedlemmer i husstanden.
  • Hvorfor bør Helene og Stian og familiene besøke akkurat dere?
  • Beskriv hva slags hus dere har og hvordan familien Olafsen & Blipp kan innkvarteres hos dere.
  • Er det noe Helene og Stian kan hjelpe til med i huset mens de er der?
  • Hvilke morsomme aktiviteter, som typisk tar noen timer, kan du ta med Helene og Stian på i nærheten av stedet der du bor? Det kan både være barnevennlig eller noe bare de voksne gjør – alt fra sportsaktiviteter til morsomme opplevelser.
  • Kontaktinformasjon og gjerne med et bilde av dere selv og stedet du bor på!

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Med hilsen Senkveld-redaksjonen