Her kan du sende brev til de nye Jakten-bøndene

Vil du være med som frier i neste sesong av Jakten på kjærligheten? Søk her!

Seks bønder er klare for den 17. sesongen av Jakten på kjærligheten på TV 2, og de venter nå på frierbrev.

Er du singel og interessert i en av Jakten-bøndene? Da har du sjansen til å finne kjærligheten i sommer.

Klikk her for å sende inn ditt frierbrev.

Du kan skrive et gammeldags brev til: TV 2 v/Jakten på kjærligheten, Postboks 900 Sentrum, 0104 Oslo.

Du kan også sende en mail til jakten@tv2.no.

Fristen for å skrive brev er 15. mai.

Her er årets seks bønder som du kan sende brev til:

Eivind Wilhelm Skorstad (33) fra Namsos

Gårdsdrift: Utleie av jord

Jobb: Brukerstyrt assistent til skoleelev

Eivind er den første bonden i «Jakten på kjærligheten»-historien som er veganer.

Den omgjengelige og hyggelige bonden flyttet hjem for å ta over den idylliske familiegården ved Namsenfjorden i 2015. Eivind er opptatt av klima, miljø og dyrevelferd, og han er folkevalgt i partiet MDG. Nå ser han etter ei dame som har mye energi og som vil utvikle gården sammen med han.

Anette Dahl (29) fra Midt-Telemark

Gårdsdrift: Skogbruk

Jobb: Kontaktlærer ved videregående skole

Anette er ei flott og grepa dame som bor på en idyllisk gård i Telemark. Denne bonden har mange «jern i ilden» og hun har selv pusset opp det meste på gården sin, som hun kjøpte i 2017. Anette er en ivrig jeger, og hun har skutt mer enn 50 dyrearter i inn- og utland.

Denne allsidige bonden trives like godt med å pynte seg som å stille i jaktklær med børsa over skuldra - eller en rolig hjemmekveld med «den rette» med god mat og drikke. Anette er ydmyk, omtenksom og søker en trygg og snill kjæreste.

Andreas Lillevestre (24) fra Steinkjer

Gårdsdrift: Kornbonde

Jobb: Jobber med korndrift og studerer

Denne sjarmerende og harmoniske bonden er tvers gjennom snill og god. Han er en gentleman som liker å varte opp og ta vare på folk rundt seg. Andreas bor på en idyllisk gård som har vært i familien flere generasjoner. Andreas er sosial og har mange venner, men mangler bare drømmedama.

Ei snill, trofast jente med glimt i øyet og sunne verdier er det Andreas ser etter. Andreas liker jakt og friluftsliv og elsker å trene, så ei dame som liker friluftsliv vil bli satt pris på.

Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal

Gårdsdrift: Griser og poteter

Jobb: Fulltidsbonde

Christoffer har overtatt den idylliske familiegården som ligger i Hedmark, og han driver som fjerde generasjon bonde. I fjøset har denne driftige unge bonden rundt 400 smågris og flere hundretalls kilo poteter - som skal bli til potetgull.

Tross travle dager har Christoffer et stort ønske om å finne den rette som han kan dele livet med på gården. Utenom gårdsdriften er han aktiv og tar gjerne drømmedama med på vannscooter-tur. Christoffer har glimt i øyet og er sjarmerende og snill. Han liker country-musikk på øret når han jobber på gården, så kanskje den rette får seg en svingom i fjøset.

Ronny Stokland (38) fra Klepp

Gård: Ammeku og kjøttbonde

Jobb: Lastebilsjåfør

Barn: To barn

Denne spøkefulle ku-bonden er en humørspreder av de sjeldne. Trenger du en kjæreste som er lett til sinns, er Ronny den rette. Men, det finnes så klart en seriøs side i denne bonden som lengter etter de gode samtalene og ei å dele livets opp- og nedturer med i det store gule huset på gården. Ronny faller for et søtt smil og ser etter ei snill dame som er glad i barn og dyr.

Ronny er åpen for ei dame med barn fra før, og han er ikke ute etter ekstra arbeidskraft på gården, men den rette slipper gjerne til i gårdsarbeidet om hun har lyst til det.

Trine Turtum (24) fra Vågå

Gårdsdrift: Sauebonde

Jobb: Avløser

Trine er ei gladjente som ser positivt på livet. Hun har mange venner, men savner den ene rette å dele hverdagene med på den idylliske, gamle gården som hun har overtatt i Vågå. Trine har allerede pusset opp store deler av det gamle gårdshuset, og venner stikker ofte innom på kaffe foran peisen på kjøkkenet.

Trine innrømmer at hun ofte havner i «vennefella» når det gjelder det motsatte kjønn, og siden hun er litt sjenert har det vært lite med dating. Denne sprudlende og sjarmerende sauebonden drømmer om å finne en kjæreste som er snill og omsorgsfull, utadvendt og sosial.

Den nye sesongen av Jakten på kjærligheten kommer på TV 2 i høst, men allerede nå kan du se portrettprogrammet på TV 2 Sumo.

.