VIDEODAGBØKER: Madonna har kommet med mange refleksjoner rundt koronaviruset på egen Instagram.
VIDEODAGBØKER: Madonna har kommet med mange refleksjoner rundt koronaviruset på egen Instagram. Foto: Angela Weiss/AFP

Madonna (61) avslører tragisk nyhet i «karantene-dagbok»

GOD KVELD NORGE (TV 2): Popikonet er i sorg etter at tre bekjente har mistet livet det siste døgnet.

Madonna har den siste tiden lagt ut flere oppdateringer av seg selv i karantene i form av videodagbøker på sin egen Instagram.

Torsdag publiserte verdensstjernen den niende i rekken, hvor hun delte triste nyheter.

– Smerteskalaen på 10

I den siste videoen hennes, med popikonet sittende i et mørkt rom ved en skrivemaskin og jazz i bakgrunnen, sier den 61 år gamle sangeren:

«Vi kan ikke alltid ha en god dag... Jeg sov ikke i går, ikke ett minutt, og i dag har jeg vært dysfunksjonell», mens hun fortsatte:

«Smerteskalaen var på 10, og når den er på 10 trenger jeg, vil, må jeg bare komme ut av kroppen min» forteller Madonna på Instagram.

Så kunngjorde hun at hun har mistet tre nære personer i løpet av et døgn, inkludert en fetter, sikkerhetsvaktens bror og Orlando Puerta, som remikset mange av Madonnas singler.

«Disse tre personene har jeg mistet de siste 24 timene, så det påvirker humøret mitt. Jeg kan bare si at i dag var ikke en bra dag», sier hun og legger til:

«Jeg er over det.»

– Det har gjort oss alle like

I separate videoer på Instagram har hun sagt ting som «Vi begynner å rasjonere mat og spise mindre, noe som aldri er en dårlig ting» og «Jeg har begynt å observere mine egen personlighet og atferdsmønstre på måter jeg aldri har sett før».

I forrige måned fikk popikonet kommentarfeltet på Instagram til å koke etter at hun la ut en video av seg selv, der hun bader i roseblader og stearinlys.

Direkte fra badekaret hevder 61-åringen at koronaviruset jevnstiller og får hele jordas befolkning til å stå på lik linje.

«Det er greia med Covid-19. Det bryr seg ikke om du er rik eller kjent. Det har gjort oss alle like» sier hun i videoen.

Flere har tatt til Twitter for å kritisere Madonnas kommentar i videoen. Journalist Soledad O'Brien trekker frem en bekjent som har mistet begge foreldrene på kort tid, og som nå sliter med å betale for begravelsene.

Videoen har i etterkant blitt slettet fra Madonnas Instagram.