MAMMA: Her er Stine Næss-Hartmann fotografert under Se og Hørs kjendisgalla i 2016. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
MAMMA: Her er Stine Næss-Hartmann fotografert under Se og Hørs kjendisgalla i 2016. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures

Farmen-Stine er blitt mor for første gang

Stine Næss-Hartmann (34) røper på Instagram at hun og ektemannen er blitt foreldre.

Den tidligere Farmen-deltakeren og influenseren Stine Næss-Hartmann (34) og ektemannen Jakob Næss (32) er blitt foreldre.

På Instagram avslører Hartmann at sønnen Storm ble født søndag.

– Tross omstendighetene, var det veldig rolig her og jeg ble tatt så godt imot. Vit det, alle som skal føde i disse dager, skriver hun om Akershus universitetssykehus.

Hun beskriver det som en perfekt fødsel med verdens beste jordmødre.

– Det ble en god del grining da pappa måtte hjem etter fødselen, men for et herlig team som jobber på i disse tider for å sørge for at tiden etter fødselen skal oppleves trygg og rolig. Dere er virkelig helter i en slik sårbar situasjon man er i som nybakt mamma, skriver hun på Instagram.

Hartmann bekrefter babynyheten til TV 2.

– Vi har det veldig bra nå, skriver hun til TV 2.

– Det føltes trygt å føde i disse tider tross omstendighetene. Dog trist at pappa må hjem etter fødsel, men jordmødrene på Ahus gjør en helt fantastisk jobb. Vi kunne ikke bli bedre tatt vare på, skriver hun videre.

Nygifte

Paret giftet seg i januar i år, etter å ha vært forlovet i omtrent ett år. De møtte hverandre gjennom datingappen Tinder.

Hartmann delte gravidnyheten på Instagram i fjor høst.

Gjennom hele svangerskapet har hun oppdatert sine over 20.000 Instagram-følgere og delt bilder av gravidmagen.

Hartmann var en av deltakerne i TV 2-serien Farmen i 2016. Der røk hun ut én dag før finaleuken. I ettertid har hun gjort karriere som treningsinfluenser.

.