IKKE IMPONERT: Programleder og komiker Klaus Sonstad mener folk må skjerpe seg.
IKKE IMPONERT: Programleder og komiker Klaus Sonstad mener folk må skjerpe seg. Foto: TV 2

Klaus Sonstad raser mot folks oppførsel

Humorist og TV-kjendis Klaus Sonstad provoseres av joggere, tenåringer og shoppere som ikke holder avstand når det er reell fare for å bli alvorlig syk.

Sonstad har fått over to tusen likes på innlegget på Facebook onsdag, der han reagerer på at foreldre ikke har instruert tenåringer til å ikke gå tett rundt i gjenger «som om alt er ved det vanlige».

«Folk må skvise seg mellom dem for å komme forbi på fortauet. De blokkerer inngangen til butikkene og har tydeligvis ikke fattet forskjellen på å bli alvorlig syk selv og gi smitten videre til noen som kan dø av det», skriver han blant annet og er også provosert over folk som ikke holder avstand i butikken.

– Korona er supersmittsomt, og mange synes det er kjempestress å gå i butikken eller er redde for å gå ut. Alle bakterier og virus smitter på denne måten, men denne gangen er det alvor. Det minste man selv kan gjøre er å ta hensyn. Folk må nå ta alvoret innover seg, sier Sonstad til Adresseavisen.

«Fall inn på rekke når dere møter en gående - ikke svett forbi rett innpå et annet menneske sånn som situasjonen er nå», skriver Sonstad på Facebook, før han legger til:

«Wake the f*** up. Okei? Takk».

(©NTB)