Du kan se TV 2s Bakebananas her!

Rullekake med kakao:

  • 3 egg
  • 75 g sukker
  • 60 g hvetemel
  • 15 g kakao
  • 1 ts bakepulver

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 220 grader.

  2. Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis i en kjøkkenmaskin.

  3. Ta bollen vekk fra maskinen.

  4. Sikt mel, kakao og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggedosisen, litt etter litt. Bruk en slikkepott. Når mel, kakao og bakepulver er blandet inn, stopp å røre.

  5. Hell massen ut på en stekeplate (med bakepapir) og stryk ut i en firkant. Pass på å få jevn tykkelse, den må ikke være for tynn.

  6. Stek på 220 grader midt i ovnen på over- og undervarme eller varmluft i ca. 7-12 minutter.

  7. Legg den ferdigstekte bunnen opp ned på et bakepapir og fjern papiret den ble stekt på.

  8. Stryk på syltetøy, krem, sjokoladepålegg, eller noe annet du liker og rull sammen.

Bakebananasgjengen med programleder Lise Marit Syftestad og konditor og dommer Elin Vatnar Nilsen. Foto: Vidar Skauen / TV 2
Bakebananasgjengen med programleder Lise Marit Syftestad og konditor og dommer Elin Vatnar Nilsen. Foto: Vidar Skauen / TV 2

Denne oppskriften er laget av Elin Vatnar Nilsen, krem.no, for Bakebananas.