LOVE ISLAND:

Sanpreet prøvespilte for Manchester United og skulle bli en av de beste – så ble fotballdrømmen knust

Buenos Aires, Argentina (TV 2): Sanpreet Singh (27) er den nye Love Island-deltakeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Love Island er nå inne i sin sjette uke, og i mandagens episode av realityserien kommer det inn en ny deltaker.

Nykommeren er Sanpreet Singh (27) fra Drøbak. Han har indiske aner, men er født og oppvokst i Norge.

Nå har han vært singel i omtrent et halvt år.

– Jeg har datet en del i det siste, men jeg har ikke funnet noen som jeg har fått en god match med. Derfor måtte jeg takke ja da jeg fikk denne muligheten, sier han til TV 2.

27-åringen er på utkikk etter ei sjarmerende dame.

– Jeg liker damer som har glimt i øyet og et fint smil, og hun må være godhjertet og like å omgås mennesker. Det er en bonus hvis hun har en lidenskap for noe, sier han.

Se video av intervjuet i toppen av saken.

Utfordring

Det er nå kun to uker til vinnerne av Love Island skal kåres, så Sanpreet har ikke god tid til å finne drømmedama i villaen. Det tror han blir utfordrende.

– Jeg har kort tid på å bli kjent med de andre, og jeg må nok tråkke noen på tærne. Jeg vil gå for det som føles riktig for meg, men jeg vil gjøre det på en respektfull måte, sier han.

Han har sett seg ut noen favoritter blant de syv damene i villaen.

– Det er flere av damene som er rålekre og som jeg har et godt øye til. Det er ett eller annet med Aranja. Det er et par til jeg er interessert i, men jeg tror at jeg skal være litt hemmelighetsfull, sier han.

KLAR FOR LOVE ISLAND: Sanpreet Singh. Foto: Alex Iversen/TV 2
KLAR FOR LOVE ISLAND: Sanpreet Singh. Foto: Alex Iversen/TV 2

Måtte gi opp fotballkarrieren

Sanpreet bor i Oslo, hvor han jobber som osteopat. Da han ble kontaktet av Love Islands castingansvarlige på Instagram og fikk tilbud om være med i programmet, var han først redd for at det skulle krasje med jobben.

– Det siste året har jeg jobbet med et prosjekt, hvor jeg skal åpne en klinikk i Oslo. Men nå er åpningen utsatt til april, så da rekker jeg det, sier han.

Før han satset på en karriere som osteopat, var Sanpreet et stort fotballtalent. Som 15-åring var han på prøvespill hos Manchester United, og han spilte tre år for Fredrikstad fotballklubb. Men fotballkarrieren fikk en brå slutt.

– Jeg slet med mange skader fra jeg var 14 år, og det var det som stoppet meg. Etter prøvespillingen hos Manchester United, skulle de følge med på meg, men kort tid etterpå fikk jeg en ryggskade. Jeg var talentet som alle hadde hørt om, men som ikke kom helt opp. Jeg hadde ikke god nok helse til å vise meg frem, sier han.

TENÅRING: I 2007 var Sanpreet Singh (bakerst til venstre) på Ole Gunnar Solkjærs fotballakademi i Kristiansund. Etter fotballakademiet fikk han prøvespille hos Manchester United. Foto: Kjell Herskedal / Ntb scanpix
TENÅRING: I 2007 var Sanpreet Singh (bakerst til venstre) på Ole Gunnar Solkjærs fotballakademi i Kristiansund. Etter fotballakademiet fikk han prøvespille hos Manchester United. Foto: Kjell Herskedal / Ntb scanpix

Bygget seg opp på nytt

Etter fem til seks år med skader, var det slutt på fotballkarrieren.

– Jeg måtte legge opp da jeg var 20 år, etter å ha prøvd alt av behandling. Det er det verste jeg har opplevd, og jeg følte at jeg mistet identiteten min da jeg ikke var fotballspiller lenger, sier han.

Da flyttet han til Oslo og bestemte seg for å bygge seg opp på nytt.

– Jeg bestemte meg for å bli kjent som osteopat Singh. Jeg har fortsatt den drivkraften, og jeg vet at jeg vil klare noe uansett, sier han.

Snart finale

Etter at Alexandra Mjør (21), Marius Helstad (26) og Jon André Melhus (23) ble sendt hjem av TV-seerne i forrige episode av Love Island, er det nå fem par i villaen:

Nora Haukland (22) og Johannes Klemp (27), Mie Mack Cappelen (22) og Ali Esmael (28), Thammy Dias (29) og Nate Kahungu (23), Iselin Nordøy (24) og Omid Rosander (25), samt Aranja Ophaug-Johansen (25) og Victor Barstad (23).

I tillegg er det to single damer i villaen: Sofie Antonsen (20) og Elisabeth Lund (19).

Finalen av Love Island finner sted torsdag 27. februar, og da vil seernes favorittpar vinne en premie på 300.000 kroner.

Se Love Island søndag til torsdag kl. 15.30 på TV 2 Sumo. Programmet sendes også på TV 2 Livsstil kl. 21.30 og på TV 2 kl. 22.45.