GRAVIDE: Emil Weber Meek og Andriane Lafayette Skentos venter sitt første barn.
GRAVIDE: Emil Weber Meek og Andriane Lafayette Skentos venter sitt første barn. Foto: Privat

Emil Meek (31) skal bli pappa

Emil Weber Meek og samboeren Andriane Skentos (32) venter et barn.

I slutten av 2017 kunne TV 2 avsløre at MMA-profilen Emil Meek hadde blitt sammen med Andriane Lafayette Skentos.

Nå venter paret sitt første barn.

– Det er helt vilt! Gleder meg utrolig mye. Jeg har en unik jente som jeg skal passe på til dagen jeg dør, sier Meek om samboeren til TV 2.

31-åringen, som går under navnet «Valhalla», vil holde terminen hemmelig en stund til, men uttrykker at han og Skentos har en spennende tid i møte.

– Vi skal gi den lille, rare i magen en enorm trygghet. Jeg tror vi kommer til å bli en lykkelig og helt spesiell familie, sier Meek.

Da UFC-utøveren deltok i TV 2-programmet «Påskefjellet» i 2018, fortalte Meek at han har begynt å tenke på en fremtid med annet innhold enn bare MMA – som har vært hovedfokus i livet de siste årene.

– Jeg har veldig lyst på barn selv, men jeg vil gjøre det ordentlig. Jeg vil ikke være han som ikke kan være der på de store, viktige øyeblikkene, sa Meek, og fortsatte:

– Jeg vil gjøre meg ferdig med det jeg gjør akkurat nå. Kanskje pensjonere meg fra MMA før jeg får familie.

Lørdag 22. februar skal Meek møte australske Jake Matthews (25) i ringen på UFC-stevnet i Aukland, New Zealand. Dette er Meeks siste kamp på sin nåværende UFC-kontrakt, og er avhengig av en seier for å få den fornyet.