Love Island:

Tre måtte reise fra villaen – to av dem vil fortsette å utforske forholdet i Norge

Buenos Aires, Argentina (TV 2): Tre deltakere måtte forlate Love Island-villaen etter at seerne hadde siste ord.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I søndagens episode var det nok en gang klart for skjebneseremoni inne i Love Island-villaen.

Tidligere i uken fikk vi se at parene skulle rangere hverandre, og hvert enkelt par skulle lage en liste over de andre parene.

Paret de hadde mest tro på skulle stå øverst på listen, og paret de hadde minst tro på skulle plasseres nederst.

Ut ifra deltakernes egne vurderinger, havnet tre par i faresonen: Alexandra Mjør (21) og Marius Helstad (26), Jon André Melhus (23) og Sofie Antonsen (20), samt Aranja Ophaug Johansen (25) og Victor Barstad (23).

Bygger videre på forholdet

Det var dermed opp til seerne, i en avstemming i Love Island-appen, å beslutte hvem av disse seks deltakerne som skulle få bli i villaen – denne gangen uavhengig av par. Dette endte med at Marius, Alexandra og Jon André måtte reise hjem.

MÅTTE HJEM: Jon André, Alexandra og Marius måtte reise fra Love Island. Foto: Alex Iversen / TV 2
MÅTTE HJEM: Jon André, Alexandra og Marius måtte reise fra Love Island. Foto: Alex Iversen / TV 2

– Det er litt blandede følelser. Det er fint å ha blitt kjent med disse fantastiske menneskene her, men samtidig kjipt å forlate alle de der inne, sier Marius til TV 2 like etter å ha sagt farvel til de gjenværende deltakerne.

Både Marius og Alexandra satte pris på å kunne forlate villaen som et par.

– Kommer dere til å bygge videre på forholdet?

– Jeg tror det. Absolutt. Vi har det veldig kult sammen. Samtalen går lett og vi koser oss sammen, sier Marius, mens Alexandra nikker bekreftende.

– Lite potensiale

Jon André, som forøvrig hadde bursdag samme dag som han røk ut, var derimot ikke like heldig. Dette til tross for at Sofie Antonsen, som nylig kom inn i villaen, hadde reist til Argentina for å bli bedre kjent med nettopp ham.

– Å fly halve jordkloden for å bli bedre kjent med noen er utrolig kult gjort, men vi forsto etter noen få dager at vi mest sannsynlig ikke hadde et så stort potensiale, forklarer han og legger til at han ikke tar på vei for at det ble slik.

REISTE TIL ARGENTINA: Sofie reiste halve jordkloden for å bli bedre kjent med Jon André. Foto: Alex Iversen / TV 2
REISTE TIL ARGENTINA: Sofie reiste halve jordkloden for å bli bedre kjent med Jon André. Foto: Alex Iversen / TV 2

Henger du ikke helt med? Få en oppdatering på uken som gikk her!

Selv om det ikke gikk veien inne på Love Island, sier 22-åringen at han slettes ikke har gitt opp håpet på å finne kjærligheten, og at han er åpen for å møte den store kjærligheten når han er hjemme i Norge igjen.

«Thammy og Nate-gate»

Det har vært noen turbulente dager for flere av parene inne i villaen den siste uken.

Nate Kahungu (23) og Thammy Dias (29), som har vært et par siden første stund, ble utsatt for en prøvelse da Nate gikk på date med villaens siste tilskudd, Elisabeth Lund (19).

TØFF PERIODE: Thammy og Nate har hatt det tøft de siste dagene. Foto: Alex Iversen / TV 2
TØFF PERIODE: Thammy og Nate har hatt det tøft de siste dagene. Foto: Alex Iversen / TV 2

I torsdagens program fikk man se at Nate gjorde det slutt med Thammy, men i søndagens pardannelse fortalte 23-åringen at de var gjenforent.

Denne situasjonen har ifølge de tre utstemte deltakerne satt sitt preg på villaen.

– Det har vært veldig vanskelig. Jeg tror ikke folk som ser det utenfra helt skjønner hvor intenst alt er når man er inne i villaen. Det påvirket oss alle, for man er jo så glad i dem begge og vil begge alt godt, forklarer Alexandra.

– Følelsene ganges med minst ti her inne, både de gode og de vonde følelsene, og det er det som gjør det så tøft, legger Marius til.

Ett par er guttenes vinnerfavoritt

Alle tre har dog tro på at Thammy og Nate kommer til å finne tilbake til de gode følelsene i løpet av de kommende dagene.

Når det kommer til hvem de tror står igjen som vinnere av Love Island, er trioen noe uenig. Mens Alexandra setter sin lit til Thammy og Nate, tror guttene at Nora Haukland (22) og Johannes Klemp (27) vil gå til topps.

VINNERFAVORITTER: Jo André og Marius har mest tro på Johannes og Nora. Foto: Alex Iversen / TV 2
VINNERFAVORITTER: Jo André og Marius har mest tro på Johannes og Nora. Foto: Alex Iversen / TV 2

– Jeg tror flere av de parene som har følelser for hverandre der inne nå kan ha kjærlighet for hverandre når de kommer ut igjen, men jeg håper at de som vinner hele Love Island er Nora og Johannes, avslutter Jon André.

De gjenværende deltakerne går nå inn i siste innspurt før finalen av Love Island finner sted torsdag 27. februar.

Se Love Island søndag til torsdag kl. 15.30 på TV 2 Sumo. Programmet sendes også på TV 2 Livsstil kl. 21.30 og på TV 2 kl. 22.45.