LOVE ISLAND:

Andrea røk ut av Love Island – dette tenker hun om trekantdramaet

Buenos Aires, Argentina (TV 2): Andrea Gladsø (25) måtte forlate Love Island, samtidig som trekantdramaet fortsetter inne i villaen. – Ikke kult, mener Andrea om Ali Esmaels oppførsel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens episode av Love Island var det tid for nok en pardannelse.

Etter Casa Amor, hvor mennene og kvinnene ble splittet opp og skulle tilbringe noen døgn borte fra hverandre med nye single, var det rekordmange deltakere i villaen.

Syv menn fikk velge seg en partner under pardannelsen.

Til slutt var det Andrea Gladsø (25) fra Trondheim som ikke ble valgt, og dermed måtte hun pakke kofferten og reise hjem fra Argentina.

– Det er kjedelig, men det var som forventet. Jeg er den eneste som ikke har fått en flyt med noen på det romantiske plan, sier hun til TV 2 like etter exiten.

– Jeg har klikket med gutter som venner, men det hjelper ikke her. Det var flere jeg synes var kjekke, men ingen var kjærestemateriale for meg, sier hun.

Andrea kom inn som én av fem nykommere under Casa Amor, og hun fikk under én uke på Love Island.

– Det var vanskeligere enn jeg hadde trodd å komme inn under Casa Amor. Jeg trodde ikke at parene var så etablerte. Da vi så at partnerne møtte hverandre igjen, så vi at det var genuine følelser der. Så man kan finne kjærligheten på Love Island, sier hun.

Se video av intervjuet i toppen av saken.

UTE AV LOVE ISLAND: Andrea Gladsø fikk under én uke i Love Island-villaen. Foto: Alex Iversen/TV 2
UTE AV LOVE ISLAND: Andrea Gladsø fikk under én uke i Love Island-villaen. Foto: Alex Iversen/TV 2

Trekantdrama

Etter prøvelsen under Casa Amor, var det tre par som ble stående: Nora Haukland (22) og Johannes Klemp (27), Thammy Dias (28) og Nate Kahungu (23), samt Iselin Nordøy (23) og Omid Rosander (24). Disse tre parene valgte også hverandre under mandagens parbytte.

Hos ett par har det derimot oppstått et trekantdrama den siste uken.

Paret Mie Mack Cappelen (22) og Ali Esmael (28), som har vært partnere siden første dag på Love Island, ble brutt opp da Ali fattet interesse for ei annen dame under Casa Amor.

I søndagens episode endte han opp med å velge Aranja Ophaug-Johansen (25) som sin partner fremfor Mie, selv om han sa at han fortsatt var forelsket i Mie.

Så tok trekantdramaet en uventet vending: Kort tid etter valget endret Ali mening, og i mandagens episode får man se at Ali kun har øyne for Mie igjen.

Under mandagens pardannelse var det derimot Jon André Melhus (22) som kapret Mie først. Ali valgte da Ida Myren (21) som sin partner, selv om han påpekte at det kun er vennskap mellom de to. Aranja ble valgt av nykommeren Victor Barstad (23).

MÅTTE TA ET VALG: Ali Esmael valgte å danne par med Ida Myren. Foto: Alex Iversen/TV 2
MÅTTE TA ET VALG: Ali Esmael valgte å danne par med Ida Myren. Foto: Alex Iversen/TV 2

– Ikke kult

Andrea kom inn på Love Island samtidig som Aranja, og hun har observert trekantdramaet i løpet av de siste dagene.

– Da Ali og Aranja fikk en liten connection i starten, tenkte vi at det bare var en flørt, siden han og Mie var så sammensveiset. Jeg tror alle fikk litt sjokk da han valgte Aranja etter Casa Amor. Da grudde vi oss til at Mie skulle komme inn, siden vi følte skikkelig med henne. Det er en kjip situasjon, sier Andrea.

Hun mener at Ali valgte Aranja fordi han ville ha mer tid sammen med henne.

– Ali fikk interessen for Aranja, men så hadde han også Mie på den andre siden. Jeg tror han tenkte at Aranja kunne ryke ut etter Casa Amor, så han ville holde henne igjen for å få se mer. Han ville utforske det, men han fant tydeligvis fort ut at det var Mie han ville være med, sier Andrea.

– Det er ikke akkurat en hverdagssituasjon, så jeg skjønner at det er vanskelig. Men det er måten han gjorde det på, som ikke er helt kult, sier hun.

– Har vinglet

Andrea mener at damene har håndtert situasjonen bra, men at Ali burde gjort ting annerledes.

– Ali er en god fyr, men han har vinglet litt. Han har ikke håndtert det som han kunne gjort. Men jeg tror det ordner seg til slutt, siden de er fine mennesker alle sammen, sier hun.

Andrea har følgende spådom for hva som skjer fremover i trekantdramaet:

– Jeg ser at Mie har satt ned foten, så hun kommer ikke til å ta han inn så fort. Men jeg ser han er veldig glad i henne, så jeg tror at de kommer til å finne sammen igjen. Aranja kommer til å finne noen andre der inne. Guttene stiller seg jo i kø på rekke og rad etter henne, sier hun.

Siden Ali, Mie og Aranja fortsatt er inne i Love Island-villaen, er ikke de tilgjengelige for å gi en kommentar til TV2.no.

SÅRBARE: Damene var i overtall i villaen, og dermed sårbare under pardannelsen. Fra venstre Alexandra Mjør, Ida Myren, Aranja Ophaug-Johansen, Andrea Gladsø, Thammy Dias og Mie Mack Cappelen. Foto: Alex Iversen/TV 2
SÅRBARE: Damene var i overtall i villaen, og dermed sårbare under pardannelsen. Fra venstre Alexandra Mjør, Ida Myren, Aranja Ophaug-Johansen, Andrea Gladsø, Thammy Dias og Mie Mack Cappelen. Foto: Alex Iversen/TV 2

Vil finne en mann på Youtube

Andrea mener at det står tre sterke par i Love Island-villaen nå, som alle har utviklet følelser for hverandre.

– Nora og Johannes er veldig glade i hverandre. Iselin og Omid er to sussebasser som ikke gjøre noe annet enn å sitte og rote. Thammy og Nate hadde en litt vanskelig start, men de er sterke nå, sier hun.

Andrea er på sin side fortsatt åpen for kjærligheten, men hun vil ikke lette etter en kjæreste på Tinder.

– Jeg skal heller lage meg en Youtube-blogg og lete etter folk der. Jeg får lage min egen Andreas' Island, så det er bare å melde seg på, sier hun.

Syv Love Island-par

Dette er de syv parene i Love Island-villaen etter mandagens pardannelse:

Nora Haukland (22) og Johannes Klemp (27).

Iselin Nordøy (23) og Omid Rosander (24).

Alexandra Mjør (21) og Thomas Brien (23).

Thammy Dias (28) og Nate Kahungu (23).

Mie Mack Cappelen (22) og Jon André Melhus (22).

Ida Myren (21) og Ali Esmael (28).

Aranja Ophaug-Johansen (25) og Victor Barstad (23).

Se Love Island søndag til torsdag kl. 15.30 på TV 2 Sumo. Programmet sendes også på TV 2 Livsstil kl. 21.30 og på TV 2 kl. 22.45.