BRUDD: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas er ikke lenger i et forhold.
BRUDD: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas er ikke lenger i et forhold. Foto: Roald, Berit

Skam-Herman (22) bekrefter brudd med Amalie Snøløs (23): – Vil helst ikke snakke om det

GOD KVELD NORGE (TV 2): Herman Tømmeraas (22) synes det er vanskelig å snakke om kjærlighetslivet etter at forholdet med tidligere kjæreste, Amalie Snøløs (23), tok slutt.

Torsdag kveld var det premiere på den norske Netflix-serien «Ragnarok». Serien er fullspekket med SKAM-skuespillere, og flere av disse møtte opp på den røde løperen. Herman Tømmeraas var en av disse.

Tømmeraas er kjent blant folk flest etter sin rolle som Chris i den suksessfulle serien “SKAM”. Han mener selv at den største forskjellen mellom Netflix og NRK er teamet bak.

– Det er en veldig stor forskjell på NRK og Netflix med tanke på produksjonen, det er det som er så kult. Sjela er der og det er like stor lidenskap for opplegget, men det er forskjell på fem personer bak kameraet og 60, forteller Tømmeraas.

Kjendisforhold

Herman ble i 2018 sammen med Farmen-deltaker Amalie Snøløs, og God kveld Norge gjorde det eneste TV-intervjuet med paret.

ROLLELISTEN: Herman Tømmeraas, Ylva Bjørkaas Thedin, Theresa Frostad Eggesbø, Emma Bones, Jonas Strand Gravli og David Stakston er noen av skuespillerne. Foto: Netflix
ROLLELISTEN: Herman Tømmeraas, Ylva Bjørkaas Thedin, Theresa Frostad Eggesbø, Emma Bones, Jonas Strand Gravli og David Stakston er noen av skuespillerne. Foto: Netflix

I oktober skrev Se og Hør at duoen har gått hvert til sitt, men ingen av dem har foreløpig kommentert bruddet - før nå.

– Kjærlighetslivet går som det går, men det er noe jeg helst ikke har lyst til å snakke om, sier Tømmeraas til God kveld Norge.

Bruddet ble også bekreftet overfor VG torsdag kveld.