LOVE ISLAND:

Jon André (22) måtte ha én spesiell ting tilrettelagt for å være med på Love Island

Buenos Aires, Argentina (TV 2): Jon André Melhus (22) er den nye Love Island-deltakeren.

Tidligere denne uken måtte Tanja Løvik (29) forlate TV 2s nye realityprogram Love Island, etter at hun fikk færrest stemmer av TV-seerne.

Så fort Tanja hadde forlatt villaen utenfor Buenos Aires i Argentina, kom det en ny deltaker til Love Island.

Nykommeren er Jon André Melhus (22) fra Bø i Telemark.

TV 2 møter ham kun få timer før han skal inn i villaen, og da har det gått under én uke siden han fikk tilbud om å være med på Love Island.

– En morgen våknet jeg til en melding på Instagram fra Love Island-produksjonen, og da ble jeg veldig overrasket. Jeg møtte dem for et intervju, om samme kveld ble jeg spurt hvor raskt jeg kunne bli klar til å fly til Argentina. Så det gikk veldig fort for seg, sier han.

22-åringen ser på realitydeltakelsen som en mulighet han ikke kunne si nei til.

– Jeg har lyst til å møte en kjæreste som jeg kommer godt overens med, og jeg gleder meg til å bli kjent med alle i villaen, sier han.

Se video av intervjuet i toppen av saken.

Én favoritt

Jon André avslører at det er særlig én person i Love Island-villaen som han er interessert i.

– Det er ei jente som jeg har et spesielt godt øye til, fordi jeg synes hun ser helt utrolig ut, og det er Ida, sier han.

NY DELTAKER: Jon André Melhus flytter inn i Love Island-villaen. Foto: Marit Grøtte/TV 2
NY DELTAKER: Jon André Melhus flytter inn i Love Island-villaen. Foto: Marit Grøtte/TV 2

– Så får jeg se hvordan det blir når vi prater sammen. Slike ting kan forandre seg, utifra hva slags kjemi man har. Det kan hende at det er noen jeg ikke har et spesielt godt øye til, som er helt utrolig å tilbringe tid med, legger han til.

Etter denne ukens pardannelse, er Ida Myren (21) den eneste single dama i villaen.

Overskudd av energi

Jon André forteller at han ser etter en kjæreste som er snill, utadvendt og glad i å være sosial.

Han beskriver seg selv som «en stor, tatovert og snill klovn».

– Jeg har masse energi, og det er sikkert litt overskudd av energi noen ganger, på grunn av min ADHD. Men jeg kan også være rolig, så det er enten eller, sier han.

Han forteller at ADHD-diagnosen påvirket ham i ung alder, men at han nå har lært seg å takle det.

– Da jeg var yngre, hadde jeg ekstremt mye følelser, og jeg slet med å sortere dem og kontrollere det. Var jeg lei meg, så var jeg veldig lei meg. Var jeg glad, så var jeg veldig glad. Var jeg sliten, så var jeg veldig sliten. Alt var veldig ekstremt for meg, sier han.

– Jeg har en utrolig bestemor som har snakket mye med meg, og hun har lært meg å forstå følelsene mine og den ekstra energien. For meg er ikke ADHD noe som hemmer meg, men heller noe som gjør meg til meg selv, sier han videre.

Måtte få noe tilrettelagt

22-åringen er opptatt av trening, og han drømmer om å stå på scenen i en bodybuilding-konkurranse om noen år.

– For meg er det en livsstil å være fysisk aktiv og ta vare på kroppen. Jeg må gjøre det for at jeg skal ha det bra, både mentalt og fysisk, sier han.

Før han takket ja til Love Island, hadde han derfor et spesielt krav til produksjonen om noe han måtte få tilrettelagt:

– Jeg fungerer ikke så bra når jeg er sulten, og jeg trenger mye mat. Jeg er vant til å ha et høyt matinntak, og slik har jeg gjort det i åresvis. Produksjonen har tilrettelagt det for meg, slik at jeg får i meg den maten jeg trenger for å fungere, sier han.

Jon André avslører at han har med seg ekstra proteintilskudd inn i Love Island-villaen.

Se dette innlegget på Instagram

⚒ b r i c k b y b r i c k #eta

Et innlegg delt av Jon Andre Melhus (@jonandremelhus)

Feil førsteinntrykk

En annen lidenskap Jon André har, er tatoveringer.

– Jeg har veldig lyst til å tatovere hele kroppen, men jeg er klar over at jeg har mange tatoveringer allerede når det kommer til drømmen om å stille til bodybuilding. Jeg bør vente med å ta enkelte deler av kroppen, for å ikke tulle til symmetri og definisjon, sier han.

Den tatoverte kroppen kan føre til at folk får et feil førsteinntrykk av ham, forteller han.

– Jeg tror mange kan synes at jeg ser litt morsk ut, med mørke trekk og mange tatoveringer. Men så fort jeg begynner å prate, så merker de at jeg er snill, rolig og egentlig bare litt rar, sier han.

Den ferske realitydeltakeren har tidligere jobbet innen eldreomsorg.

– Jeg har jobbet på et sykehjem, og det var en givende jobb som har lært meg mye. Det gir meg en god følelse å ta vare på mennesker. Det er utrolig deilig å kunne gjøre en annen persons hverdag bedre, ved å tilbringe tid med dem, sier han.

Se Love Island søndag til torsdag kl. 15.30. på TV 2 Sumo. Programmet sendes også på TV 2 Livsstil kl. 21.30 og på TV 2 kl. 22.45.