LOVE ISLAND:

Andreas (26) er klar for Love Island etter å ha vært gjennom sitt livs vanskeligste periode

Buenos Aires, Argentina (TV 2): Andreas Eikanger er den nye Love Island-deltakeren.

TV 2s nye realityprogram Love Island er nå inne i den tredje uken, og i søndagens episode ankom det en ny mann til villaen.

Det er selgeren Andreas Eikanger (26) fra Vestby som har reist til Buenos Aires i Argentina for å være med på datingprogrammet.

Andreas beskriver seg selv som en ekte gentleman som er snill og omtenksom.

Etter å ha vært singel i omtrent to år, er han klar for et forhold.

– Jeg tror at både jeg og de rundt meg er klare for at jeg skal være i et forhold nå. I det siste har jeg brukt tiden på meg selv, men nå har jeg kommet dit at jeg savner en kjæreste å dele ting med, sier han til TV 2.

TV 2 møter ham på et hotell utenfor Buenos Aires i Argentina, kun timer før han skal flytte inn i Love Island-villaen.

Se video av intervjuet i toppen av saken.

Meldte seg på forrige sesong

26-åringen har troen på at han kan møte en kjæreste på Love Island.

– Det er mange flotte damer i villaen, så jeg tror ikke at det vil bli noe problem å finne noen jeg kan like der. Det er flere der som jeg kan ha en god kjemi med, sier han, uten at han vil nevne noen navn.

Andreas meldte seg egentlig på forrige sesong av Love Island, som ble sendt på TV3 i 2018, men det endte med at han takket nei. Da han ble kontaktet igjen denne gangen, bestemte han seg for å bli med.

– Denne gangen var det perfekt timing, så det var ingen grunn til at jeg skulle si nei, sier han.

FLYTTER INN I VILLAEN: Andreas Eikanger er Love Island-nykommer.
FLYTTER INN I VILLAEN: Andreas Eikanger er Love Island-nykommer. Foto: Marit Grøtte / TV 2

Skadet armen

Det siste halvåret har han vært gjennom en vanskelig periode, forteller han. Under en ferietur til Tyrkia i fjor sommer, brakk han armen, og det satte ham ut av spill i et halvt år.

– Jeg brakk armen på en ganske brutal måte. Jeg skulle bryte håndbak med noen, og da knakk overarmen tvers av. Det var ekstremt smertefullt. Jeg ble gipset på sykehuset i Tyrkia, men jeg tok første fly hjem til Norge, sier han.

Andreas måtte operere inn en plate fra albuen til skulderen, og han ble sykemeldt i tre måneder.

Skulle satse på fitness

Da hadde han nettopp startet opp et firma sammen med noen kompiser som selger russeutstyr. I tillegg til at han måtte sette jobben på vent, så ødela skaden for treningen hans.

– Formen hadde aldri vært bedre enn det den var den sommeren, og jeg har aldri løftet så tungt som jeg gjorde da. Jeg trente ti ganger i uka, og det ville jeg vise frem gjennom fitnesskonkurranser, forteller han.

Han skulle satse på fitness i fjor høst, men skaden satt en stopper for det.

– Etter at jeg brakk armen, så har jeg prøvd å trene, men jeg sliter med motivasjonen. Jeg kommer aldri til å bli hundre prosent bra igjen i armen, så det suger, sier han.

Vanskelig periode

Etter tre måneder med sykemelding, trengte han et avbrekk fra livet i Norge. De to siste månedene har han derfor tilbrakt i Istanbul.

– Jeg har mange venner i Istanbul. Der har jeg hjulpet en kompis med å åpne tatoveringssjappe, vært på ferie og prøvd å samle meg, sier han.

Han beskriver det siste halvåret som den vanskeligste perioden i livet.

– Det har vært ganske jævlig, og jeg har slitt mye psykisk. Jeg er en mentalt sterk person, men til og med for meg så knakk det litt. Så det har ikke vært topp, men jeg er på vei opp igjen nå, sier han.

– Jeg tror på at alt som skjer har en mening, og det mest positive som har kommet ut av det siste halvåret, er at jeg sitter her nå, legger han til.

Nye utfordringer

Nå er han klar for nye utfordringer, og derfor takket han ja til å være med på Love Island.

– Jeg tror Love Island kan gi meg mye, og jeg har lyst til å bli kjent med nye mennesker. Jeg tror det er positivt å komme seg vekk, og jeg elsker å være spontan, sier han.

Det var først for omtrent en uke siden at han bestemte seg for å takke ja til Love Island.

– Nå er jeg veldig spent, men jeg er ganske trygg på at folk vil like meg for den jeg er, sier han.

Hektet på tatoveringer

Andreas innser at folk ofte får feil førsteinntrykk av ham på grunn av utseendet.

– Har du så mye blekk som dette, så blir du dømt. Men jeg liker det også, fordi de som virkelig tør å komme frem til meg, de vil veldig. Om du ser meg godt nok inn i øynene, så er det en snill bamse der, sier han.

TATOVERT: Andreas fikk sin første tatovering da han var 18 år. Foto: Marit Grøtte/TV 2
TATOVERT: Andreas fikk sin første tatovering da han var 18 år. Foto: Marit Grøtte/TV 2

Da Andreas var 18 år, fikk han sin første tatovering. Siden den tiden har han fylt store deler av kroppen.

– For meg har det vært som heroin. Når du først gjør det en gang, da er du kjørt. Så jeg vil nok ta enda flere, sier han.

For ham så er det ikke så viktig at en potensiell kjæreste også er interessert i tatoveringer.

– Jeg kan ikke ha en kjæreste som er helt lik meg selv, så en full-tatovert dame går ikke. Men noen få tatoveringer synes jeg er sexy, sier han.

Se Love Island søndag til torsdag kl. 15.30. på TV 2 Sumo. Programmet sendes også på TV 2 Livsstil kl. 21.30 og på TV 2 kl. 22.45.