love island:

Eskild måtte forlate Love Island etter dramatisk vending – ble sendt hjem av de andre deltakerne

Buenos Aires, Argentina (TV 2): Det ble dramatisk og tårevått i Love Island-villaen da seerne fikk bestemme og deltakerne ble stilt overfor et vanskelig valg.

Deltakerne er inne i sin andre uke på Love Island og første deltaker har allerede forlatt kjærlighetsvillaen.

I onsdagens episode av TV 2s nye realityserie måtte imidlertid nok en øyboer pakke sakene.

Tidligere i uken fikk seerne i oppgave å stemme på sitt favorittpar via Love Island Norge-appen, og parene med færrest stemmer ville stå i fare for å ryke ut.

Etter to dager med avstemning, kom programleder Morten Hegseth inn i villaen, og da tok spillet en dramatisk vending.

Han fortalte at Eskild Magnussen (27) og Ida Myren (21) fikk færrest seerstemmer, og nå var det opp til de resterende parene å bestemme hvem av de to som fikk bli. Da ble det tårevått i villaen.

VAR I FARE: Eskild (27) og Ida (21) fikk færrest seerstemmer og var begge i fare for å måtte reise hjem. Foto: TV 2
VAR I FARE: Eskild (27) og Ida (21) fikk færrest seerstemmer og var begge i fare for å måtte reise hjem. Foto: TV 2

Unner partneren å bli

Til slutt var det MMA-utøveren Eskild som trakk det korteste strået, da tre av fem par stemte for at Ida skulle få bli. Det valget er Eskild helt enig i.

– Jeg er glad for at Ida får bli. Hun har gode sjanser til å finne kjærlighet her inne, og jeg tror hun kan bidra med mye til gruppa. Jeg unner henne det. Absolutt, sier han til TV 2 like etter at han har forlatt villaen.

Til tross for at han er glad på Ida sine vegne, innrømmer han at seernes dom kom litt brått på.

– Det er jo selvfølgelig surt å ryke. Jeg ble kanskje tatt litt på senga av det opplegget som ventet oss i kveld, og jeg har nok ikke helt fått bearbeidet det ennå, forteller han.

Se video av intervjuet i toppen av saken.

TÅREVÅTT ØYEBLIKK: Så fort deltakerne fikk vite at de måtte stemme hjem en av sine egne, brast flere av dem i gråt. Foto: TV 2
TÅREVÅTT ØYEBLIKK: Så fort deltakerne fikk vite at de måtte stemme hjem en av sine egne, brast flere av dem i gråt. Foto: TV 2

– Ingen sure miner

Han forsikrer dog om at han ikke bærer nag overfor verken seere eller de andre deltakerne.

– Nei, altså, man vet jo at alt kan skje, så man er åpen for at det kan komme noen «plot twists», og at vi da ikke får flest stemmer der, det fremkaller ingen sure miner hos meg, forteller han.

– Var det forventet at du kunne være i fare for å ryke ut?

– Både ja og nei. Jeg har spilt med åpne kort og et åpent sinn, uten å ha forventninger til det ene eller det andre, så hvorfor skulle det ikke vært meg, på en måte? Men samtidig så tenker man at man kan få stå igjen og bli stemt frem som et trygt par også, forklarer han.

Ville ikke blitt igjen uten Ida

I løpet av det to uker lange Love Island-oppholdet har Eskild vært partner med Nora Haukland (22) og Ida. I løpet av de siste dagene har også Oda Lindsetmo (22) og Iselin Nordøy (23) vist sin interesse for ham, men Eskild forteller at han kun har øyne for Ida.

– Jeg ville egentlig ikke ønsket å bli igjen i villaen hvis Ida hadde blitt sendt hjem. Det hadde ikke vært så spennende, sier han.

FANT TONEN: Eskild og Ida fant tonen etter at Ida kom inn som ny deltaker i den første uken av Love Island. Foto: TV 2
FANT TONEN: Eskild og Ida fant tonen etter at Ida kom inn som ny deltaker i den første uken av Love Island. Foto: TV 2

– Hva føler du for Ida?

– Det er tidlig å si ennå, men hun er i fantastisk skjønn jente med positiv energi. Hun er bare sprudlende og fin, sier Eskild.

– Har du et håp om at det kan bli noe mellom dere når hun kommer ut fra Love Island?

– Det vil tiden vise, sier han.

Ida bryter ut i gråt

I onsdagens episode får man se at Ida bryter ut i gråt når Eskild må forlate Love Island-villaen, og hun gir uttrykk for at hun ikke vil at han skal reise hjem.

– Vi hadde virkelig kjempet for hverandre, og alt begynte å gå så bra, så skal dette selvfølgelig skje, sier Ida i programmet, mens hun gråter.

– Utfordrende

Eskild forteller at han har hatt vanskelige øyeblikk i løpet av sin tid på Love Island. Han trekker blant annet frem byttet av partner fra Nora til Ida som en vanskelig hendelse.

– Det har også vært utfordrende å skulle kommunisere og være åpen og oppriktig om hva man følte så tidlig i relasjoner med mennesker som man nettopp har møtt, sier han.

SAMMENSVEISET: Deltakerne har rukket å bli en sammensveiset gjeng i løpet av kort tid i Love Island-villaen. Foto: TV 2
SAMMENSVEISET: Deltakerne har rukket å bli en sammensveiset gjeng i løpet av kort tid i Love Island-villaen. Foto: TV 2

– Det har vært vanskelig å åpne seg, men slik er jeg som person. Det er ikke noe som blir gjort på en eller fem netter. Det tar tid, og det er naturlig for meg, selv om det kan være unaturlig for andre, legger han til.

Ikke noe hastverk

Love Island og oppholdet i Argentina er over for 27-åringen, og i Norge venter hverdagen med journalistikkstudier og trening.

Eskild er usikker på hvor mye tid han kommer til å bruke på å finne kjærligheten når han kommer hjem igjen.

– Det er vanskelig å si. Det vil ikke være sånn at jeg bevisst er på utkikk, men mer at hvis det klaffer, så klaffer det. Ellers så har jeg ikke noe hastverk, egentlig, avslutter han.

Se Love Island søndag til torsdag kl. 15.30. på TV 2 Sumo. Programmet sendes også på TV 2 Livsstil kl. 21.30 og på TV 2 kl. 22.45.