LOVE ISLAND:

Emilio er førstemann ut av Love Island – fikk følelser for noen etter én uke

Buenos Aires, Argentina (TV 2): Emilio Evertsen da Gama (22) fortalte åpenhjertig at han har fått følelser for Ida Myren (21), men hun valgte ikke ham som partner i Love Island.

Deltakerne har nå vært over én uke i Love Island-villaen, og i søndagens episode av TV 2-programmet måtte førstemann reise hjem.

Det var mennene som var i flertall og dermed var sårbare under sesongens første parbytte, så derfor fikk damene velge seg en partner.

Til slutt var det Emilio Evertsen da Gama (22) som ble stående igjen uten en partner, og han ble førstemann som måtte forlate Love Island.

Da TV 2 møter ham i villaen utenfor Buenos Aires i Argentina like etter exiten, forteller han at han har det greit.

– Jeg er selvfølgelig emosjonell, men jeg er også lettet over å ha uttrykt det jeg følte før jeg forlot villaen, sier Emilio til TV 2.

Se video av intervjuet i toppen av saken.

Gråt foran kameraene

Emilio kom inn i Love Island-villaen første dag, noen timer etter de ti originale deltakerne. Etter hvert dannet han par med Iselin Nordøy (23).

Iselin gjorde det derimot raskt klart at hun ikke hadde noen romantiske følelser for Emilio, og hun ville heller satse på nykommeren Omid Rosander (24).

I torsdagens episode fikk TV-seerne se at Emilio brøt sammen i gråt foran kameraene, fordi han ikke hadde vært ærlig om følelsene sine. Ifølge andre deltakere i villaen hadde Emilio nemlig fortalt at han har blitt forelsket i Ida Myren (21).

KOM INN SAMTIDIG: Emilio Evertsen de Gama og Ida Myren kom inn i Love Island-villaen som nykommere den første kvelden.
KOM INN SAMTIDIG: Emilio Evertsen de Gama og Ida Myren kom inn i Love Island-villaen som nykommere den første kvelden. Foto: Marit Grøtte / TV 2

Emilio og Ida kom inn i villaen samtidig, men Ida dannet par med Eskild Magnussen (27) etter et par dager.

Fortalte hva han følte

I søndagens episode, før parbyttet, forteller Emilio til Ida at han har begynt å få følelser for henne, men at han ikke har turt å fortelle det tidligere.

– Jeg fikk pratet med Ida angående hva jeg følte, og det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. Det var selvfølgelig vanskelig, siden det er aldri enkelt å fortelle hva man føler, sier Emilio.

Tidligere i uka hadde han ikke vært åpen om hva han følte for henne.

– Jeg har vært ærlig fra starten, men jeg har ikke vært ærlig med meg selv om de følelsene jeg hadde for Ida, og det var grunnen til at jeg ble lei meg. Jeg har vært redd for å prate med henne, fordi jeg så at hun var en skikkelig potensiell kjæreste. Det var bare synd at vi ikke ble skikkelig kjent, sier han.

SÅRBARE: Det var mennene som var i fare for å ryke ut under det første parbyttet. Fra venstre Eskild Magnussen, Johannes Klemp, Omid Rosander, Emilio Evertsen da Gama, Nate Kahungu, Ali Esmael, Ådne Funderud og programleder Morten Hegseth. Foto: TV 2
SÅRBARE: Det var mennene som var i fare for å ryke ut under det første parbyttet. Fra venstre Eskild Magnussen, Johannes Klemp, Omid Rosander, Emilio Evertsen da Gama, Nate Kahungu, Ali Esmael, Ådne Funderud og programleder Morten Hegseth. Foto: TV 2

– Trist at det ble slik

Til tross for den åpenhjertige praten, valgte ikke Ida å danne par med Emilio, men hun valgte heller Eskild som sin partner.

Da heller ikke Iselin eller noen av de andre damene valgte Emilio under parbyttet, måtte han reise hjem fra Love Island.

Emilio beskriver Ida som «ei fantastisk dame» med en stor personlighet.

– Jeg har begynt å få følelser for Ida de siste dagene i villaen, så derfor var det ekstra trist at jeg måtte reise hjem nå, sier han.

– Det var det rette valget for henne, men jeg synes det var veldig trist at det ble slik det ble. Men jeg ga det en sjanse, og jeg ønsker Ida bare det beste, sier han.

– Har du fortsatt et håp om at det kan bli noe mellom deg og Ida?

– Nei, det tror jeg ikke, fordi Eskild er en såpass real fyr med mange gode verdier, som jeg tror passer bra for Ida, sier Emilio.

PARBYTTE: Ida Myren valgte Eskild Magnussen fremfor Emilio Evertsen da Gama. Foto: Andrine Rygg/TV 2
PARBYTTE: Ida Myren valgte Eskild Magnussen fremfor Emilio Evertsen da Gama. Foto: Andrine Rygg/TV 2

Angrer ikke

Selv om Emilio er førstemann som må forlate Love Island, angrer han ikke på noe han har gjort inne i villaen.

– Det som gikk galt, var at jeg var så fokusert på Iselin. Jeg burde kanskje snakket mer med de andre damene og gitt de en like stor sjanse. Men det er ikke slik at jeg angrer på det, siden for meg føles det naturlig å satse på noen hundre posent, når jeg er partner med den personen, sier han.

MÅ REISE HJEM: Emilio Evertsen da Gama ble førstemann som røk ut av Love Island. Foto: TV 2
MÅ REISE HJEM: Emilio Evertsen da Gama ble førstemann som røk ut av Love Island. Foto: TV 2

Og selv om Emilio ikke fant kjærligheten, sitter han igjen med gode minner fra TV-programmet.

– Love Island har vært bedre en forventet, og jeg ble skikkelig overrasket over hvor utrolig fint det er i villaen. Jeg vil oppfordre andre til å melde seg på også, sier han.

Vil treffe andre damer

Når Emilio kommer tilbake til Stavanger etter å ha vært over to uker i Argentina, er det rett tilbake som jobben som selger og modell.

– Vil du fortsatt være på utkikk etter en kjæreste?

– Jeg kommer nok til å være åpen for å møte damer, også kommer jeg til å ta det derfra. Det er ikke slik at jeg leter etter en kjæreste. Jeg vil la det falle naturlig, også får jeg håpe at det jeg har sett for meg inne på villaen kan treffes i Norge også, sier han.

De nye parene

Under pardannelsen i søndagens episode ble det dannet flere nye par. Dette er de seks parene som går inn i den andre uken av Love Island:

Mie Mack Cappelen (22) og Ali Esmael (28).

Thammy Dias (28) og Nathan «Nate» Kahungu (23).

Nora Haukland (22) og Johannes Klemp (27).

Iselin Nordøy (23) og Omid Rosander (24).

Oda Lindsetmo (22) og Ådne Funderud (23).

Ida Myren (21) og Eskild Magnussen (27).

Sendes nesten direkte

I Love Island er målet å finne en partner som det kan oppstå romantiske følelser med, men underveis vil det komme nye single til villaen, og parene vil bli satt på prøve.

Programmet søker fortsatt etter deltakere som vil reise til Argentina for å finne kjærligheten.

Love Island sendes på TV dagen etter at det har blitt spilt inn, og gjennom appen «Love Island Norge» kan TV-seerne være med på å avgjøre deltakernes skjebne.

Deltakerne skal både kjempe om å finne kjærligheten og vinne en pengepremie. Etter åtte uker avgjør TV-seerne hvilket par som fortjener pengepremien på 300.000 kroner.

Se Love Island søndag til torsdag kl. 15.30. på TV 2 Sumo. Programmet sendes også på TV 2 Livsstil kl. 21.30 og på TV 2 kl. 22.45.