DOKTOR: Justin Chambers blir ikke å se når den 16 sesongen av Grey's Anatomy kommer i 2020. Han har spilt Dr. Alex Karev i seiens 15 sesonger.
DOKTOR: Justin Chambers blir ikke å se når den 16 sesongen av Grey's Anatomy kommer i 2020. Han har spilt Dr. Alex Karev i seiens 15 sesonger. Foto: Kelsey Mcneal / AP

Forlater showet etter 15 år – fansen er knust

Nå er det bare tre skuespillere som fortsatt har frakken på i serien, som har vært med helt siden pilotepisoden til Grey's Anatomy i 2005.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Justin Chambers har annonsert at han gjorde sin siste sesong av Grey's Anatomy i 2019. Dermed blir han ikke å se som Dr. Alex Karev i seriens kommende sesonger.

Chambers forteller at han forlater serien, som har vunnet flere Emmy-priser, slik at han kan utfordre seg i andre roller.

– Det finnes aldri en riktig tid å si hadet til et show og en karakter som har definert så mye av livet mitt de siste 15 årene. Den siste tiden har jeg likevel hatt et ønske om å prøve nye roller og ta nye karrièrevalg, sier Chambers til Deadline.

I tillegg er Chambers 50-årsdag rett rundt hjørnet, noe som også har vært en påvirkende faktor.

– Siden jeg snart blir 50 og er velsignet med en utrolig kone og fem fantastiske barn, så er det rett tid, sier han.

Videre brukte han anledningen til å takke sine kolleger Ellen Pompeo, Chandra Wilson and James Pickens, som er de eneste tre origniale skuespillerne som fortsatt er med i serien.

Rollefiguren Karev var først avskydd av sine kolleger, men utviklet seg etterhvert til bli respektert av de andre legene. Han giftet seg to ganger i løpet av serien. Først med Izzie, spilt av Katherine Heigl, som også var praktikant ved kirurgisk avdeling, og deretter med praktikant Jo Wilson, spilt av Camilla Luddington.

Ifølge NBC News ble fansen helt knust av nyheten.

– Jeg kan ikke fatte at Justin Chambers slutter, skriver for eksempel en Twitter-bruker.