SYK: Justin Bieber kommer med en åpenhjertig avsløring på Instagram. Her med kona Hailey Baldwin Bieber.
SYK: Justin Bieber kommer med en åpenhjertig avsløring på Instagram. Her med kona Hailey Baldwin Bieber. Foto: Nicholas Hunt/AFP

Justin Bieber avslører lang kamp mot sykdom

Justin Bieber har sett seg lei av at folk kommenterer utseendet hans. Nå avslører den kanadiske artisten at han har kjempet mot sykdom over lengre tid.

– Mange folk har sagt at Justin Bieber ser elendig ut, ser ut som han er på dop, og så videre, innleder 25-åringen i et Instagram-innlegg sent onsdag kveld.

– Det de ikke er klar over er at jeg nylig er diagnostisert med borreliose, fortsetter Bieber.

Borreliose er en infeksjonssykdom man pådrar seg etter flåttbitt. Sykdomen kan føre til blant annet tretthet, hodepine, muskel- og leddsmerter og utslett. I noen tilfeller kan sykdommen føre til lammelse.

– Tøffe år

Det er derimot ikke det eneste som har plaget den populære artisten den siste tiden.

– Ikke nok med det, jeg har også hatt et alvorlig tilfelle av kyssesyke, som har påvirket huden, hjernen, energinivået og min allmenne helsetilstand, fortsetter Bieber.

Popstjerna avslører at han vil forklare mer om sykdommen i en kommende dokumentar.

– Det har vært noen tøffe år, men jeg får den rette behandlingen. Jeg vil komme tilbake og bedre enn noen sinne, lover Bieber.

Bieber avslørte forrige måned at han vil delta i en dokumentarserie som gir fansen innblikk i arbeidet bak hans første album på snart fire år.