FORANDRING: Sangeren Adele i 2017 (t.v) og i januar 2020 (t.h).
FORANDRING: Sangeren Adele i 2017 (t.v) og i januar 2020 (t.h). Foto: Stella Pictures / TV 2 montasje

Adele (31) ugjenkjennelig etter skilsmissen

Sanger Adele Adkins (31) har gjennomgått stor forandring etter bruddet med ektemannen.

På sin egen 31-årsdag den 5. mai i fjor fortalte sangstjernen at hun skulle skilles fra ektemannen Simon Konecki, gjennom et Instagram-inlegg på sin egen konto.

I innlegget skrev hun at det siste året hadde testet henne hardt, men at hun etter beste evne forsøkte å håndtere det.

«Jeg har forandret meg drastisk de seneste årene, og jeg forandres fortsatt og det er okei», skrev hun blant annet i innlegget.

Nå vises forandringen for alvor. På et bilde fra en ferie i Karibien, sammen med blant andre artist Harry Styles (25) og programleder James Corden (41), er hun nesten ikke til å kjenne igjen.

Aldri følt seg så bra

Adkins skal ifølge nettstedet The Sun ha ligget i hardtrening siden juni i fjor, hvor hun blant annet har lagt sin elsk på treningsformen pilates sammen med vennen og skuespilleren Ayda Field.

Det ser ut til ha hatt sin virkning på stjernen, som på bildene fra Karibien ser mer lykkelig ut enn noen gang.

– Adele føler seg mer sexy enn noengang og hun er så glad for å gå inn i det nye året mens hun ser- og føler seg bra, skal en kilde ha uttalt til nettstedet HollywoodLife.

Den samme kilden skal også ha sagt at den Grammy-vinnende sangeren er «veldig stolt av seg selv og går inn i det neste tiåret og føle seg som en million».

Kamp mot nettroll

De nye bildene av artisten som koser seg på ferie har ikke gått upåaktet hen på nettet. Mange kommenterer på Twitter sier at hun er «for tynn» eller ser «syk og gammel» ut.

Det ser derimot ut som folk aldri blir lei av å kommentere utseende. Det er nemlig ikke første gang artisten har fått kritikk for vekten, tidligere ble hun beskyldt for å være for tykk.

Én bruker har også bitt seg merke i nettopp denne uendelige kritikken og skriver:

«Twitter 2011-2016: «Adele trenger å gå ned i vekt. Hun er for stor og det er usunt og jeg er bekymret for henne».

Twitter 2020: «Adele trenger å spise mer. Hun er for tynn og mistet for mye vekt og det er usunt og jeg er bekymret for henne»». Etterfulgt av tre oppgitte emoji-uttrykk.

Artisten selv har tidligere uttalt at hun ikke bryr seg om kommentarene, at hun føler seg like bra og selvsikker i kroppen uansett vekt – og at hun kun vil endre seg for sin egen skyld og ingen andres.

Adkins er kjent for blant annet låtene «Hello» og «Someone Like You», og er den eneste kvinnelige artisten etter Beyoncé Knowles til å vinne seks Grammy Awards på én og samme kveld.