IMPONERT: Angelina Jordan (13) ble rost i skyene av «America's Got Talent»-dommerne Alesha Dixon og Heidi Klum etter opptredenen mandag kveld. Foto: Privat.
IMPONERT: Angelina Jordan (13) ble rost i skyene av «America's Got Talent»-dommerne Alesha Dixon og Heidi Klum etter opptredenen mandag kveld. Foto: Privat.

Angelina hylles av superstjernene

Etter at Angelina Jordan (13) fikk finaleplass i «America's Got Talent» har superstjernene lovpriset det unge talentet.

Natt til tirsdag ble premieresendingen i spesialutgaven av USAs mest populære talentshow «America's Got Talent», kalt «Champions», sendt på NBC.

På scenen sto blant annet norske Angelina Jordam (13), og kjempet om en plass videre i konkurransen, blant deltakere som også har vunnet talentshowet tidligere i sine respektive land.

Veien til finalen ble derimot kort for Jordan, ettersom hun imponerte dommer Heidi Klum så mye at hun gav henne gullknappen.

– Da det amerikanske folket ropte navnet mitt og det norske flagget ble heist, da, da kjente jeg at jeg var glad, sier Jordan til TV 2.

GULLDRYSS: Angelina Jordan på scenen etter gullknappen. Foto: Privat.
GULLDRYSS: Angelina Jordan på scenen etter gullknappen. Foto: Privat.

Hyllet av superstjernene

I etterkant av TV-opptredenen har verden virkelig fått øynene opp for 13-åringen. Klum har i skrivende stund også delt to videoer av hendelsen både på sine offisielle Facebook- og Instagram-kontoer hvor hun har totalt 11 millioner følgere.

På sistnevnte konto deler hun videoen av gullknapp-hendelsen og skriver:

IMPONERT: Den britiske supermodellen Naomi Campbell under et arrangement i Los Angeles i 2019.
IMPONERT: Den britiske supermodellen Naomi Campbell under et arrangement i Los Angeles i 2019. Foto: Jean-baptiste Lacroix / AFP.

«For en nydelig stemme, og for et fantastisk talent. GRATULERER @angelinajordana – Jeg kan ikke vente til å se deg skinne! @agt #AGTChampions».

Innlegget har blant annet blitt kommentert av tidligere supermodell Naomi Campbell:

«Hun er fantastisk. Hadde gleden av å høre henne synge 19.juni» etterfulgt av to vinke-emojier og tre hjerter.

Jo større suksess – jo mer ydmyk

Jordan, som vant Norske talenter i 2014 som 8-åring, har på tross av de mange lovordene i etterkant klart å holde bena godt plantet på jorden.

– Desto større suksess jeg har, jo mer ydmyk blir jeg. Jeg håper å spre kjærlighet til alle som hører på meg. Det er mitt viktigste mål med musikken min, sier hun til TV 2.