UTSKJELT FILM: Popstjernen Taylor Swift, som ankom den røde løperen i denne blomstrete kjolen, måtte tåle å høre filmen hun spiller en sentral rolle i, musikalfilmen «Cats», bli harselert med av programleder Ricky Gervais gjennom kvelden.
UTSKJELT FILM: Popstjernen Taylor Swift, som ankom den røde løperen i denne blomstrete kjolen, måtte tåle å høre filmen hun spiller en sentral rolle i, musikalfilmen «Cats», bli harselert med av programleder Ricky Gervais gjennom kvelden. Foto: Valerie Macon
NOMINERT: Scarlett Johansson er nominert for sin rolle i «Marriage Story», hvor hun spiller mot Adam Driver
NOMINERT: Scarlett Johansson er nominert for sin rolle i «Marriage Story», hvor hun spiller mot Adam Driver Foto: VALERIE MACON
ENESTE GOT-STJERNE: Den britiske skuespilleren Kit Harington ankom med sin kone og tidligere kollega fra Game of Thrones, Rose Leslie. Han er den eneste fra serien som er nominert til pris i år.
ENESTE GOT-STJERNE: Den britiske skuespilleren Kit Harington ankom med sin kone og tidligere kollega fra Game of Thrones, Rose Leslie. Han er den eneste fra serien som er nominert til pris i år. Foto: Valerie Macon
PROGRAMLEDER: Den britiske programlederen Ricky Gervais ankom den røde løperen med sin partner Jane Fallon. Han har sagt at dette blir femte og siste gang han leder showet, noe få tror på. Det har han sagt før.
PROGRAMLEDER: Den britiske programlederen Ricky Gervais ankom den røde løperen med sin partner Jane Fallon. Han har sagt at dette blir femte og siste gang han leder showet, noe få tror på. Det har han sagt før. Foto: Valerie Macon
FARGERIKE: Komiker Sacha Baron Cohen og skuespillerinne Isla Fischer er ikke nominert i år.
FARGERIKE: Komiker Sacha Baron Cohen og skuespillerinne Isla Fischer er ikke nominert i år. Foto: Mario Anzuoni

GOLDEN GLobe 2020

Se bildene fra den røde løperen

Taylor Swift har måtte tåle mye kritikk for musikal-filmen «Cats». Men hun høstet skryt på den røde løperen før Golden Globe-utdelingen.

Natt til mandag blir de fremste innen film og TV hyllet i Hollywood, da den 77. utgaven av Golden Globe gikk av stabelen.

Kveldens prisvinnere kan du følge her.

Kritikerne har som vane å være nødeløse i sin omtale, og sammenlignet blant annet en av fjorårets antrekk med en hudsykdom.

Fikk skryt

Selv om popstjernen Taylor Swift måtte tåle å høre flere spøker om musikalen «Cats», som hun spiller i, får hun i alle fall skryt for sin Golden Globe-oppkledning.

«Cats» har nærmest blitt unisont slaktet av kritikere og publikum.

– Hun så rå ut på den røde løperen med den grønne og blå spesialdesignede Etro Couture-kjolen, med blomstermønster og en nøkkelhullformet åpning i midten, skriver redaktør Alyssa Norwin hos Hollywood Life.

Hollywood Life skryter også av skuespilleren Michelle Williams kjolevalg.

– Hun glødet i sin toga-aktige bekledning, bare dager etter at forlovelsen og graviditeten hennes ble bekreftet, skriver Alessandra Ricón i avisen i sin vurdering.

Aquaman overrasket

På den røde løperen ankom Aquaman-skuespiller Jason Momoa i en blazer. Under prisutdelingen ble det klart at han hadde valgt å ta på seg en tank-top istedenfor en skjorte, noe mange fans synes er veldig gøy.

BEKREFTET FORHOLD: Fra den røde løperen bekreftet Bill Hader og Rachel Bilson at de nå er sammen.
BEKREFTET FORHOLD: Fra den røde løperen bekreftet Bill Hader og Rachel Bilson at de nå er sammen. Foto: Valerie Macon

– Han lever det beste mote-livet, skriver Courtney Theriault på Twitter.

– Jason Momoa i en tank-top. Jeg skriker, skriver en annen Twitter-bruker.

På den røde løperen ble det også bekreftet at tidligere Saturday Night Live-komikeren Bill Hader og tidligere The O.C-skuespiller Rachel Bilson var et par, skriver nettsiden Toofab. Skuespillerne, som tidligere har spilt sammen i komedien «The To Do List» bekreftet forholdet etter at ryktene som dem har svirret i flere måneder.