Dette slet Martine Lunde med da hun ble programleder

En av Norges største influensere gikk fra å være realitydeltager til å bli programleder. Det var ikke uten vanskeligheter, innrømmer Martine Lunde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I programmet «Underholdningsåret 2019» oppsummerer Dorthe Skappel (56) året på TV 2, og hun blir med på innsiden av flere store programmer.

På promo-shoot for ny sesong av Bloggerne, møter hun influenser og TV-profil Martine Lunde (23). De prater blant annet om hennes reise fra deltager til programleder.

Reality-stjerne

Etter at hun ble kjent via Paradise Hotel, har Martine blant annet deltatt i Skal vi danse, Farmen kjendis og flere sesonger av Bloggerne. Men i år ble hun programleder for Glow Up på TV 2.

– Hvordan var den overgangen? spør Dorthe.

– Vet du hva? Det var vanskelig! Fordi jeg har alltid vært en av de nervøse deltagerne som sitter og venter på hva som skal skje, og nå visste jeg alt, svarer Martine.

Ville henge med deltagerne

Noe av det vanskeligste var å holde seg profesjonell overfor deltagerne.

– Jeg hadde jo lyst til å henge med dem, men så skjønte jeg at jeg må holde meg profesjonell og at jeg ikke kan bli bestevenn med deltagerne. Det var litt vanskelig, forklarer influenseren.

STJERNMØTE: Martine Lunde og Dorthe Skappel. Foto: TV 2
STJERNMØTE: Martine Lunde og Dorthe Skappel. Foto: TV 2

Etter at hun hadde vendt seg til å ikke være en del av deltagerne, ble hun stadig med komfortabel i rollen som programleder.

– Jeg syntes hele opplegget var veldig gøy. Bare å få lov til å lede ett show, lære seg å lese manus - jeg synes det var helt fantastisk, smiler Martine, som etter hvert sluttet å følge manuset hun fikk.

– I starten pugget jeg og var redd for å glemme et ord, men de siste ukene så fulgte jeg nesten ikke manus. Da bare fikk jeg gjøre min greie, forklarer hun.

Fremtiden

– Hvor tenker du at karrièren skal ta veien? spør Dorthe.

– Jeg aner ikke. Jeg synes det jeg holder på med er veldig morsomt, og jeg håper jeg får prøve meg mer som programleder. Jeg håper egentlig at livet fortsetter slik som nå, fordi jeg trives veldig godt med det, sier Martine.

Se dette og mange flere stjernemøter i «Underholdningsåret 2019» gjennom hele jula på TV 2 Sumo.