wenches julekalender
Slik lager du julegrøt og riskrem
Luke 23: Det er dagen før den store dagen, og i den forbindelse lager Wenche det som for mange er helt nødvendig på julaften. Vi snakker selvfølgelig om julegrøt og riskrem.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
RisengrynsgrøtMange har tradisjon med å servere risengrynsgrøt julaften formiddag. Risengrynsgrøten er også basis for manges juledessert - riskrem, min favoritt juledessert.Jeg har de siste årene byttet ut risengrynsgrøt med byggrynsgrøt, men fremgangsmåten den samme.Byggryn bør bløtlegges natten over før koking, for å slippe lang koketid. Men har du glemt det, kan du forlenge koketiden til cirka 2-2 ½ time, til byggrynene er møre.
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert