Bond-skurken Rami Malek på Langvann i Norge: Se den nye traileren her!

Det er knyttet skyhøye forventinger til det som antakeligvis blir Daniel Craigs aller siste film som James Bond. I dag ble traileren til «No time to die» sluppet med scener fra Norge.

3. april neste år får den nye James Bond-filmen «No time to die» premiére. Da er det fire år siden den siste Bond-filmen ble lansert, «Spectre» i 2015.

I dag ble den nye traileren sluppet og det var en uvurderlig norgesreklame i den nye traileren. Midt i traileren dukker Rami Malek, som spiller Bond-skurk, opp i en scene fra Langvann.

– Det er mange spektakulære bilder fra Nittedal og Langvann som de neste dagene når anslagsvis 100 millioner mennesker, om ikke mer, sier Bond-ekspert Morten Steingrimsen til TV 2.

Uvurderlig markedsføring

Markedsføringen rundt James Bond er delt inn i ulike elementer og jo nærmere man kommer premiéredato, desto mer får man vite.

På Jamaica i april år avslørte produksjonsselskapet skuespillerne, senere kom tittelen på filmen og i dag er det lansering av traileren til filmen.

Det var knyttet stor spenning til om scener fra Nittedal og Langvann ville være med i traileren, og det var det.

JAMES BOND: Daniel Craig poserer på den nye filmplakaten til Bond-filmen «No time to die». Foto:
JAMES BOND: Daniel Craig poserer på den nye filmplakaten til Bond-filmen «No time to die». Foto:

Dyr film

Dette blir den 25. spillefilmen om den britiske etterretningsoffiseren James Bond. Den nye filmen har hatt en budsjett på over en milliard kroner.

I dag ble den nye traileren for filmen sluppet. Det er et sikkert tegn for Bond-fans verden over at premiéredatoen nærmer seg.

– Det at det kom en ny trailer til den nye James Bond-filmen i dag er en stor begivenhet for fansen. For oss i Norge er det også ekstra gøy at noen av action-sekvensene som er spilt inn i Nittedal kommer med, sier Bond-ekspert Morten Steingrimsen til TV 2.

Kryptisk trailer

Den nye traileren viser at det ikke er endret på noe i James Bond-universet. Det er vakre kvinner, skytevåpen, dyre og flotte biler og i hovedrollen Daniel Craig.

– Produsentene av filmen ønsker ikke å avsløre for mye i en slik trailer, så de lager den litt kryptisk. Det de ønsker er å vise at det blir mye action, flotte store spektakulære scener, og det blir det, sier Steingrimsen.

BOND-EKSPERT: Morten Steingrimsen samlet en rekke James Bond-damer til treff i Oslo, august, 2015. Foto: Ole Gunnar Onsølen/Scanpix
BOND-EKSPERT: Morten Steingrimsen samlet en rekke James Bond-damer til treff i Oslo, august, 2015. Foto: Ole Gunnar Onsølen/Scanpix

Avskjed som James Bond?

Høsten 2005 ble Daniel Craig lansert som den nye James Bond og har nå spilt rollen i 13 år. Hans første film var «Casino Royale» i 2006.

– Han har sagt at dette blir hans siste Bond-film, men jeg tror ikke før jeg får se det. Men sannsynligheten for at det er den siste er ganske stor, avslutter Morten Steingrimsen.