SABOTERER: Jenny Skavlan (til høyre) fikk hjelp av en venninne da hun valgte å sabotere den røde løperen under P3 Gull lørdag kveld.
SABOTERER: Jenny Skavlan (til høyre) fikk hjelp av en venninne da hun valgte å sabotere den røde løperen under P3 Gull lørdag kveld. Foto: Line Haus / TV 2

Nakenstunt og sabotasje på rød løper: – Fikk kjeft

MARIENLYST (TV 2): Kjendisene strømmet til da P3 nok et år arrangerte prisutdeling.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag arrangeres P3 Gull, og før prisutdelingen var det selvsagt duket for rød løper.

Programleder Ronny Brede Aase er årets programleder. I fjor var det Herman Flesvig, og året før det var Live Nelvik programleder.

Sistnevnte kunne i 2013 by på et svært sjokkerende nakenshow, da hun hermet etter Miley Cyrus, og svingte seg på en «wrecking Ball».

– Det blir ikke noe nakenhet i år. Jeg skal fokusere på de flinke, unge artistene i Norge, sier han til TV 2.

Noen overraskelser på den røde løper ble det likevel.

Artister

Artistene Sondre Justad, Kjartan Lauritzen og Gabrielle tok seg også tid til å gå å den røde løperen, til tross for at alle skulle opptre på arrangementet kort tid senere.

RØD LØPER: Sondre Justad viste brystvortene i en helsetrøye på den rød løper under P3 Gull 2019 på NRK Marienlyst lørdag.
Foto: Fredrik Hagen/NTB scanpix
RØD LØPER: Sondre Justad viste brystvortene i en helsetrøye på den rød løper under P3 Gull 2019 på NRK Marienlyst lørdag. Foto: Fredrik Hagen/NTB scanpix

Under Spellemann-prisen tidligere i år gikk Justad med en helsetrøye og viste brystvortene. Siden dette ikke ga noen oppslag, valgte han å gjøre nok et brystvorte-stunt på P3 Gull. Denne gangen hadde han markert brystvortene med et stort rødt kryss, i håp om å få oppmerksomhet.

– Da jeg var på Spellemannprisen viste jeg også brystvortene mine, men ingen brydde seg. Hadde det vært en kvinne som gjorde det, hadde det blitt kaos. Jeg bruker «nipple covers» for å hylle damer. Vi lever i 2019. Hvis ikke damer kan vise noe så naturlig som brystvorter, skal jeg ikke gjøre det heller.

P3 GULL: Jenny Skavlan da hun ankom rød løper under P3 Gull 2019 på NRK Marienlyst lørdag.
Foto: Fredrik Hagen/NTB scanpix
P3 GULL: Jenny Skavlan da hun ankom rød løper under P3 Gull 2019 på NRK Marienlyst lørdag. Foto: Fredrik Hagen/NTB scanpix

Saboterte

En annen som hadde et stunt på rød løper var Jenny Skavlan. Hun tok med sin egen grønne løper for å sette fokus på miljøvennlig gjenbruk av klær.

– Jeg lager et TV-program for NRK, hvor jeg samarbeider med kjendiser og lager nye antrekk ut av gamle klær. Jeg tok med den grønne løperen for å hylle disse kjendisene som ble med på programmet, men jeg fikk kjeft av produksjonen her. Jeg ødela visst opplegget deres.