SPEKULASJONER: Mathias Scott Pascual (27) og Leif Kristian Tindeland (27) har fått internett til å lure på om det er mer enn bare vennskap mellom dem.
SPEKULASJONER: Mathias Scott Pascual (27) og Leif Kristian Tindeland (27) har fått internett til å lure på om det er mer enn bare vennskap mellom dem. Foto: TV 2 / Alex Iversen

Farmen-«paret» svarer på romanseryktene

Mathias Scott Pascual (27) og Leif Kristian Tindeland (28) svarer på Jodel-rykter etter Oslo-besøk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Farmen-deltakerne Mathias Scott Pascual og Leif Kristian Tindeland ble gode venner inne på Farmen-gården, og har fortsatt å holde kontakten etter at TV-innspillingen var over.

I helgen dro Tindeland fra Haugesund for å besøke Pascual i Oslo, og begge delte flere poster av hverandre på sine private Instagram-brukere i løpet av oppholdet.

Svarte på ryktene

Det har fått internett til å spekulere i om det er mer enn bare vennskap mellom guttene.

Søndag kveld svarte Pascual selv med et Instagram-bilde av radarparet:

«Takk for en digg helg i Oslo, kjære. Elsker at #jodel tror vi er mer enn bestevenner», skriver han.

27-åringen fra Bærum tar det hele med knusende ro og humor.

– Det er morsomt at en eller annen person sitter bak skjermen sin og synes at dette er gøy, sier Pascual til TV 2.

Mange forespørsler

Likevel virker det ikke som kompisene har planer om å bli et par med det første, blant annet fordi Tindeland er heterofil.

– Kristian får så mange dameforespørsler. Det er så mange som er etter ham at han er nødt til å gjemme seg litt bak meg noen ganger, så vi går litt tett, det er kanskje derfor, ler Pascual, og fortsetter:

– Men vi har bare blitt veldig gode venner. Vi er vel litt som brødre. Etter å ha bodd så mange uker sammen og så tett oppå hverandre, har vi fått et veldig nært forhold og føler vi kjenner hverandre godt, forteller Pascual.

Bærumsgutten hyller kompisen for å ikke være redd for hva alle andre tenker.

– Det er jo ofte noen som finner ubehag eller synes kan være litt vanskelig å ha en så nær homofil venn, og der er Kristian ganske rund i kantene, skryter Pascual.

Fortsatt single

Kompisene bekrefter at de fortsatt er single, men at det har tikket inn en del frierbrev i innboksene på Instragram etter Farmen-deltakelsen.

VENNSKAP: De to Farmen-deltakerne fortsatte vennskapet utenfor innspillingen. Foto: Privat.
VENNSKAP: De to Farmen-deltakerne fortsatte vennskapet utenfor innspillingen. Foto: Privat.

– Er dere på leting?

– Ja, jeg er vel det. Jeg har jo hatt mine forhold, litt frem og tilbake, så nå hadde det egentlig vært fint med noe mer seriøst, forteller Tindeland til TV 2.

Begge to innrømmer at de har fått kjenne på kjendistilværelsen etter TV-innspillingen, noe de stortrives med.

– Responsen har vært veldig bra, folk er veldig positive og hyggelige, sier Pascual, og forteller at de ble stoppet en rekke ganger på byen i helgen for å ta selfier med seere.

– Jeg er jo litt sjenert og blir litt satt ut, så da er det Mathias som tar seg av praten, ler Tindeland.

Vil være med på flere programmer

Det er heller ikke sikkert det er siste gang vi ser dem på skjermen etter Farmen er over, skal vi tro deres egne ønsker.

– Min største drøm er jo Skal vi danse, forteller Pascual, og avslører at han fortalte det i søknadsvideoen som førte til at han fikk være med i Farmen.

Tindeland forklarer at han nå først og fremst har planer om å fortsette i jobbene som tømrer og dørvakt i Haugesund. Om han skulle meldt seg på et nytt reality-program, måtte det ha blitt 71-grader nord eller Skal vi danse, forteller han.

I mellomtiden kan du se de to kompisene konkurrere i årets Farmen tirsdager, onsdager og søndager på TV 2, eller på TV 2 Sumo.