GLADNYHET: Den australske sangeren og skuespilleren Natalie Imbruglia har blitt mor ved kunstig befruktning. Her er hun under Filmfestivalen i Cannes i 2008. Foto: AFP / Valery Hache
GLADNYHET: Den australske sangeren og skuespilleren Natalie Imbruglia har blitt mor ved kunstig befruktning. Her er hun under Filmfestivalen i Cannes i 2008. Foto: AFP / Valery Hache Foto: Valery Hache

Natalie Imbruglia (44) er blitt mor for første gang

Alenemoren ble gravid ved hjelp av sæddonor. Nå har hun født en sønn.

Den australske sangeren og skuespilleren melder delte gladnyheten på sin Instagramside, om at hun har blitt mor til en gutt. Det melder nettstedet Daily Mail. Sønnen har fått navnet Max Valentine Imbruglia.

«Velkommen til verden Max Valentine Imbruglia<3 Hjertet mitt brister. #guttenmin», skriver 44-åringen i posten.

Skuespilleren har lenge ønsket seg barn, og uttrykte på Instagram i juli stor glede ved at hun endelig hadde blitt kunstig befruktet ved hjelp av en sæddonor.

Var gift i fem år

Imbruglia giftet seg i 2003 med Silverchair-vokalisten Daniel Johns (40), som hun møtte under en prisutdeling i 199 fire år tidligere, men forholdet tok slutt i 2008.

Årsaken til bruddet skal ha vært at paret oppholdt seg mest hver for seg, han i England og hun i Australia.

Selv om paret den gang skal ha skiltes som venner, uttalte Imbruglia tidligere i år at de ikke har kontakt lenger. Sangerinnen skal etter det Daily Mail har erfart fortsatt være singel i dag.

Aldri trodd

Den nybakte moren skal tidligere ha uttalt at hun aldri hadde forestilt seg å være skilt og uten barn i førtiårene.

I 2015 fortalte hun til The Evening Standard at hun virkelig ønsket å bli mor og fortsatt hadde håp om å møte noen.

– Det er noe som kommer til å skje, sa hun den gang og la samtidig til at hun ikke var åpen for andre muligheter hvis hun ikke møtte noen.

Imbruglia er mest kjent i Norge for hitlåten «Torn» fra 1997, og «Shiver» fra 2005. Hun har også spilt rollen «Beth» i den australske såpeoperaen «Naboer».