SENKVELD-SLAGET: Isabelle Ringnes representerer lag Øst i Senkveld-slaget.
SENKVELD-SLAGET: Isabelle Ringnes representerer lag Øst i Senkveld-slaget. Foto: Helene Kjærgaard/TV 2

senkveld-slaget: øst mot vest:

Isabelle Ringnes: – Jeg har operert inn en datachip i kroppen

Isabelle Ringnes (30) er en såkalt «early adapter» og har operert inn datachip under huden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Isabelle Ringnes (30) er deltager i Senkveld-slaget: Øst mot Vest i høst og representerer laget fra Øst sammen med Svein Østvik (58), Freddy Dos Santos (42) og Hasse Hope (33).

– Galskapen fra pappa

Hun er datter av eiendomsmillionær Christian Ringnes, og både forretnings- og konkurranseinstinktet har smittet over.

– Den galskapen og kreativiteten som pappa har i seg tror jeg skal skinne gjennom min deltagelse i Senkveld-slaget, sier Isabelle Ringnes.

Datachip i hånden

Isabelle brenner for mangfold og likestilling og har startet tenknologinettverket TENK. Hun startet dette fordi hun vil inspirere flere unge jenter til å bli interessert i teknologi.

Isabelle mener vi står foran en teknisk revolusjon som vil forandre verden, og selv bidrar hun med en spennende nyvinning.

FAR OG DATTER: Investor Christian Ringnes sammen med datteren Isabelle Ringnes under åpningen av Freia sin nyeoppussede butikk på Karl Johan. Februar, 2010, Kyrre Lien, Scanpix
FAR OG DATTER: Investor Christian Ringnes sammen med datteren Isabelle Ringnes under åpningen av Freia sin nyeoppussede butikk på Karl Johan. Februar, 2010, Kyrre Lien, Scanpix

– Jeg har en datachip i hånden. I prinsipp så gjør den veldig lite i dag, men det er en fantastisk «Icebreaker» i network-settinger hvor du kan scanne hånden min også kommer LinkedIn-profilen min opp, forteller Isabelle til TV 2.

Utbredt i Sverige

I Sverige har de kommet lenger for bruksområder for datachipen Isabelle har operert inn. Der kan man betale på toget, sjekke inn på treningssenteret og kode den til å åpne dører.

– Teknologien er ikke helt god eller sikker nok til å gjøre det utbredt enda, men det er en spennende bevegelse i den teknologiske fremtiden vi venter oss, sier Isabelle.

Gode råd fra pappa

Isabelle Ringnes følger ikke sin fars eiendomsspor. Teknologi, mangfold og likestilling er områdene hun brenner for. Men hun får mange gode råd av faren sin på veien i sin gründer-karriere.

– Vi jobber ikke tett når det gjelder forretninger. men han gir meg mange gode råd når det gjelder å bygge et selskap. Men utover det er våre yrkesområder ganske atskilt, avslutter Isabelle Ringnes til TV 2.

Se Senkveld med Helene og Stian på TV 2, fredag kl. 22:15 og på SUMO.