SØKER FLERE DELTAKERE: Geir Fredriksen og Solveig Kloppen er programledere. Foto: TV 2
SØKER FLERE DELTAKERE: Geir Fredriksen og Solveig Kloppen er programledere. Foto: TV 2

«En del av meg» søker flere deltakere

Solveig Kloppen og Geir Fredriksen står bak dokumentarserien på TV 2.

Har du opplevd et brudd med et familiemedlem og ønsker hjelp med forsoning?

Da kan du være en aktuell deltaker for dokumentarserien «En del av meg».

Familiekonflikter

Konflikter innad i familier er svært vanlig. Du valgte jo aldri familien du vokste opp i, men fra den dagen du ble født ble dere en del av hverandres liv. På godt og vondt.

Få kan gi deg den samme følelsen av tilhørighet som din nærmeste familie, men ingen sårer deg mer eller kan være vanskeligere å snakke med om dine innerste følelser. Noen ganger sklir derfor nær familie fra hverandre, eller havner i opprivende konflikter.

I dokumentarserien «En del av meg» ønsker vi å forstå mer av hvorfor vi havner i slike konflikter, og vi vil legge til rette for at nære familiemedlemmer som ønsker det skal klare å ta det første skrittet mot en forsoning.

Dette ser vi etter

Vi søker etter mennesker i hele Norge som har mistet eller brutt kontakten med et nært familiemedlem, og som ønsker hjelp til forsoning. Bruddet kan ha utspring i langvarige følelsesmessige konflikter, eller for eksempel arvestrid, skilsmisser eller andre store livsvalg.

Serien kommer ikke til å ta for seg relasjoner som involverer psykisk sykdom, usunne relasjoner, vold eller overgrep. Alle som medvirker vil gjøre det på frivillig grunnlag og vil vurderes og følges opp av profesjonelt apparat.

Påmelding

Vi søker fortsatt flere deltakere. Er du den vi ser etter?

Send en mail hvor du forteller hvorfor du vil være med til endelavmeg@tv2.no.