– Jeg trengte en som hadde datet mange

GOD KVELD NORGE (TV 2): «Skal vi danse»-aktuelle Christian Strand (39) møtte kona Madeleine (34) på jobb.

– Husker du en av de første datene? spør Christian kona når «God kveld Norge» møter paret på Bislett Stadion i Oslo.

– Du tynte meg rundt Sognsvann. Jeg gruet meg så til den daten, ler Madeleine Strand, som har vært gift med Skal vi danse-håpet siden 2012.

Se God kveld Norge på TV 2 lørdag klokken 22.10.

Idrettshåp

Det var ikke tilfeldig at Christian inviterte til en aktiv løpe-date.

Multitalentet har nemlig et aldri så lite idrettstalent å skilte med, i tillegg til at vi jo kjenner ham som skuespiller fra «Hotel Cæsar», artist, NRK-journalist – og nå også danseløve som tronet på toppen etter forrige lørdags «Skal vi danse»-sending.

– Jeg satset mer eller mindre på friidrett. Eller sprint da. Mens jeg var i «Hotel Cæsar» løp jeg mellom opptakene på «Cæsar» og ned hit til Bislett Stadion for å trene, forteller Strand.

TV-flørt

Men det ble til slutt TV-karriere på 39-åringen, og det angrer han ikke på i dag. Det var nemlig på jobb han møtte sitt livs kjærlighet – da han trengte en dating-ekspert i NRK-programmet «I kveld».

– Jeg trengte en som hadde datet mange, sier han spøkefullt - og til lattermild protest fra kona, som i dag er redaktør for bladet «Kamille».

– Derfor sendte jeg melding etterpå slik jeg gjorde til alle gjester i programmet: «Fin opptreden og god sommer».

– Sjefen min som hadde sett innslaget sa: «Han likte deg, dere kommer til å treffes igjen», forteller fru Strand.

Familielykke

Det fikk Madeleines sjef helt rett i. Nå har det forelskede paret vært gift i syv år, og sammen har de sønnene Oliver (5) og Liam (4).

– Jeg pusher ikke. Hvis de er gode i noe, så vil det komme. Og hvis de synes noe er gøy, så velger de det, sier Christian.

Skal de se til pappas karriere, har de i alle fall nok av retninger å velge mellom.