KARDASHIAN: Søstrene delte ut pris under Emmy-utdelingen.
KARDASHIAN: Søstrene delte ut pris under Emmy-utdelingen. Foto: Frederic J. Brown

Kardashian-søstrene ledd av på Emmy-scenen

Publikum lo av – ikke med – Kim Kardashian West (38) og Kendall Jenner (23) da de delte ut prisen for beste realityshow.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til mandag gikk TV-bransjens gjeveste prisutdeling Emmy-awards av stabelen på Microsoft Theater i Los Angeles.

Salen var fullspekket av celebre gjester under den 71. utgaven av utdelingen, og programmet ble for fjerde gang i historien ikke ledet av noen programleder.

I stedet var det en rekke kjendiser som presenterte de nominerte og vinnerne fra scenen.

Se Emmy-utdelingen på TV 2 kl 20.00, eller TV 2 Sumo.

Latterliggjort

Latteren satt løst i salen hele kvelden, men da søstrene fra verdens mest kjente familie, Kardashian, skulle presentere vinnerne for beste realityshow, så publikum ut til å le av dem – ikke med dem, ifølge 10 daily.

– Familien vår vet godt hvordan virkelig overbevisende fjernsyn kommer fra at ekte mennesker bare er seg selv, startet Kim Kardashian.

– Når disse forteller historiene sine ufiltrert og uten manus, fortsatte søsteren Kendall Jenner, men ble avbrutt av høy latter fra salen.

Men Kim og Kendall lot ikke dette stoppe dem, og delte til slutt ut prisen til RuPaul for hans show «RuPaul's Drag Race».

Får gjennomgå på Twitter

Flere var raskt ute med å spøke med hendelsen på Twitter, de fleste med en sarkastisk tone.

Manglet en søster

Keeping Up with the Kardashians-stjernene var heller ikke så fulltallig som de hadde tenkt å være på scenen. Lillesøster Kylie Jenner (22) skulle også delt ut prisen sammen med sine søstre, men var dessverre blitt syk, ifølge People.

Familien er for tiden aktuelle med sin 17.sesong av serien Keeping up with the Kardahians, som har millioner av følgere verden over.

Se Emmy-utdelingen på TV 2 kl 20.00, eller TV 2 Sumo.