SKal vi danse:

Bahareh (29) røk ut av Skal vi danse: – Var forberedt

Bahareh Letnes (29) ble andre deltaker som måtte forlate dansekonkurransen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag kveld var det igjen duket til festaften i Nydalen. Kveldens tema var film.

Både Isabel Raad (25) og Sandra Borch (31) sto i fare for å ryke ut, men til slutt ble det Bahareh Letnes som måtte forlate parketten.

– Det er selvfølgelig veldig trist. Jeg skulle gjerne vært med å danse både en og to danser til. Jeg ønsker alle de andre lykke til, sier Bahareh Letnes til God kveld Norge.

– Veldig heldig

Hun forteller samtidig at hun var forberedt på å ryke ut denne lørdagen.

– Det er en konkurranse og dette er en del av det. Jeg har vært veldig heldig som har fått vært med på Skal vi danse. Tusen takk til publikum, alle dommerne og takk til Skal vi danse.

Letnes danset en argentinsk tango til velkjente «GoldenEye» fra James Bond, og ble belønnet med 24 poeng av dommerne.

Tung uke

Hun ble andre deltaker som måtte legge danseskoene på hylla etter at kjæresten Per Sandberg røk ut forrige lørdag. I denne ukens «Dansebobla» innrømmet hun at det har vært en tung uke uten kjæresten i konkurransen.

Jørgine Massa Vasstrand (29) og Jørgen Nilsen ble historiske da de danset seg til 40 poeng og full pott i tredje dans.

– Jeg er så mektig imponert, er det noe du ikke kan eller, skrøt dommer Egor Filipenko.

– Surrealistisk

Massa Vasstrand innrømmer at hun ble overrasket over den høye poengsummen.

– Det er litt surrealistisk. Jeg skjønte at vi kom gjennom det relativt bra, men at vi skulle få topscore, det var uventet, sier en tydelig overveldet Jørgine Massa Vasstrand til God kveld Norge.

– Hvordan skal dere toppe dette da?

– Nei, det lurer jeg også på. Så det må jeg spørre Jørgen om, sier Jørgine og ler, før dansepartner Jørgen Nilsen forsikrer at de skal finne ut av det på dansetrening i morgen.

Små marginer

Etter at dommerpoengene ble delt ut var det lite som skilte mellom de fire øverste på lista. Kun ett poeng under Jørgine og Jørgen, havnet Victor Sotberg (28) og Rikke Lund med sin Harry Potter-inspirerte wienervals.

– Vi jobber veldig hardt og det er gøy å få slike tilbakemeldinger, bedyrte Sotberg etter den positive responsen fra dommerne.