KLAR FOR BRYLLUP: Her er Nicki Minaj fotografert under Met Galaen i New York i mai i år. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP/NTB scanpix
KLAR FOR BRYLLUP: Her er Nicki Minaj fotografert under Met Galaen i New York i mai i år. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP/NTB scanpix

Nicki Minaj skal gifte seg

Popstjernen er klar for å gifte seg med kjæresten, som hun har vært sammen med i et halvt år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Popstjernen Nicki Minaj (36) avslører at hun og kjæresten Kenneth Petty (41) er klare for å gifte seg.

I sitt eget radishow, kalt Queen Radio på kanalen Beats 1, avslører artisten at de har skaffet en ekteskapslisens, skriver US Weekly.

En ekteskapslisens er et dokument fra staten eller en kirke som gir et par rett til å gifte seg.

– Jeg tror jeg har funnet det jeg har lett etter: Lykke. Det har vært så vanskelig å komme til et sted jeg er lykkelig. Nå som jeg er her, vil jeg ikke gi slipp på det for noen eller noe, sier Minaj i radioprogrammet, ifølge US Weekly.

Popstjernen uttaler også i radioprogrammet at hun ønsker seg barn i fremtiden.

– Min sjelevenn

Minaj slapp nylig låten «Megatron», og kjæresten dukker opp i musikkvideoen. Søndag svarte hun på spørsmål fra fansen i forbindelse med låtutgivelsen, og da hintet hun også til et bryllup, skriver Billboard.

«Jeg er i ferd med å gifte meg med min sjelevenn», skriver hun på Twitter.

Dette er ikke første gang det er bryllupsrykter rundt paret. Minaj beskrev kjæresten som «sin ektemann» tidligere i år, men amerikanske medier slo da fast at paret ikke var gift ennå.

Paret har vært kjærester siden desember 2018, og de har kjent hverandre siden de var tenåringer.