Til høsten er det klart for den ellevte sesongen av TV 2-dokuserien Bloggerne, og der dukker to nye bloggere opp.

Linnéa Myhre (29) og Sofie Caroline Nilsen (24) skal være en del av den nye sesongen.

– Jeg elsker Bloggerne og har sett alle sesongene. Jeg har alltid synes det har sett spennende ut å dele livet sitt på denne måten, og nå var jeg moden for å bli med, sier Myhre i en pressemelding fra TV 2.

Vendte tilbake til bloggingen

Myhre begynte å blogge da hun var i starten av 20-årene under navnet «Alt du vet er feil» og ble en av Norges første, store bloggere.

Hun ga seg med bloggingen i 2012, men etter noen år kom hun tilbake. Nå skriver hun om alt fra brus til bloggeres samfunnsansvar.

Myhre har gjort suksess som roman-forfatter, og hun har vært med i flere reality-program de siste årene. I 2014 kom hun på tredjeplass i Skal vi danse.

Siden 2013 har hun vært kjæreste med artist Sondre Lerche (36).

– Seerne får et innblikk i min hverdag, der arbeidet med ny bok og podcast tar mye tid. I tillegg prøver jeg å balansere egen psykisk helse og et langdistanseforhold, samtidig som jeg prøver å finne ut hvem jeg er, sier Myhre i pressemeldingen.

DE NYE BLOGGERNE: Sofie Caroline Nilsen, Julianne Nygård, Linnéa Myhre, Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen og Anniken Jørgensen. Foto: TV 2
DE NYE BLOGGERNE: Sofie Caroline Nilsen, Julianne Nygård, Linnéa Myhre, Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen og Anniken Jørgensen. Foto: TV 2

TV 2 møtte Myhre på den røde løperen under tirsdagens Elle-fest, og der avslørte 29-åringen hvilke prosjekter hun jobber med for tiden. Se videoen øverst i saken.

Fra Paradise til blogger

Sofie Nilsen ble først kjent for det norske folk da hun deltok i Paradise Hotel i 2017. Hun vant ikke pengepremien i finalen, men hun fant kjærligheten med deltakeren Morten Botten (23).

Etter Paradise Hotel-innspillingen startet hun sin egen blogg, og i tillegg driver hun en Youtube-kanal sammen med kjæresten.

– Jeg har hatt en drøm om å være med i Bloggerne hele veien, og var ikke i tvil da jeg ble spurt. Det blir både spennende og gøy å dele mer – og at leserne kommer enda tettere på livet mitt, familien min og ikke minst livet med Morten. Man får kanskje se en litt annen side av meg enn tidligere, sier Nilsen i pressemeldingen.

Ferdig i Bloggerne

Det blir også gjensyn med fire kjente Bloggerne-profiler i sesong elleve.

Anniken «Annijor» Jørgensen (22), Martine Lunde (23) og kjæresten Aleksander Sæterstøl (23), Caroline Berg Eriksen (32) og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (35), Julianne «Pilotfrue» (29) og ektemannen Ulrik Nygård (39) vender tilbake til TV-skjermen.

Stina Marie Bakken (26), som skal være med i den nye sesongen av Farmen kjendis, og Jørgine «Funkygine» Vasstrand (29), som får sin egen TV 2-serie til høsten, er ikke med videre i Bloggerne.

Ellevte sesong av Bloggerne får premiere på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo i august.

Se alle sesongene av Bloggerne på TV 2 Sumo.