Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen spiller det norske paret Joachim og Merete, mens Johannes Nymark og Lærke Winther spiller det danske paret Kasper og Nanna (bak). Foto: Christian Geisnæs/ TV 2
Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen spiller det norske paret Joachim og Merete, mens Johannes Nymark og Lærke Winther spiller det danske paret Kasper og Nanna (bak). Foto: Christian Geisnæs/ TV 2

Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen klar for ny TV 2-serie

Den dansk-norske serien «Mellom oss» er den nye store dramasatsingen fra TV 2.

Høsten 2019 dukker flere av landets største skuespillere opp i TV 2s nye dramasatsing «Mellom oss».

I hovedrollene finner vi de norske stjernene Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen, mens det danske paret spilles av Lærke Winther og Johannes Nymark.

I de øvrige rollene finner vi en rekke kjente norske og danske skuespillere. Opptakene pågår nå for fullt både i København og i Oslo.

«Mellom oss» beskrives som en varm og humoristisk serie, som setter fokus på det moderne parforholdet og de nære tingene i livet. I serien følger seerne to par, og deres fire personlige perspektiver på kjærligheten.

– Vi har i flere år vært på jakt etter et relasjonsdrama for våre seere, og da Anagram Norge kom med ideen til «Mellom oss» var vi solgt. Serien handler kort og godt om «livet sjøl» - og kanskje den største drivkraften i oss alle, nemlig kjærligheten. Det er ingenting som gleder, inspirerer, engasjerer, sårer og skuffer mer enn kjærligheten, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug.

«Mellom oss» produseres av Anagram Norge, som sist var aktuelle med thrillerdramaet «Kielergata», og danske Nimbus Film («Broen»).

Serien er en idé av hovedrolleinnehaver Nicolai Cleve Broch og eksekutiv produsent i Anagram Norge, Ole Marius Araldsen. Araldsen er også seriens hovedforfatter, og har med seg et sterkt skriveteam bestående av Marie Hafting, Tone Mygind Rostbøll, Jesper Sundnes, Anna Neye og Patrik Syversen. Norske Eigil Langmark og danske Charlotte Sachs Bostrup har regi.

«Mellom oss» er på åtte episoder, og har premiere på TV 2 og TV Sumo til høsten.