POWER-PAR: Lamar Odom og Khloé Kardashian var lenge et av Hollywoods mest omtalte par. Her er de på rød løper under Teen Choice Awards i 2011.
POWER-PAR: Lamar Odom og Khloé Kardashian var lenge et av Hollywoods mest omtalte par. Her er de på rød løper under Teen Choice Awards i 2011. Foto: AP

Utro Kardashian-eks: – Hadde sex med over 2000 kvinner

Tidligere NBA-proff Lamar Odom (39) ble funnet bevisstløs på et bordell etter at Khloé Kardashian (34) hadde oppdaget hans sex- og kokainavhengighet. I sin nye selvbiografi forteller han alt om skandalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For fire år siden ble det slutt mellom Khloé Kardashian (34) og Lamar Odom (39).

Paret hadde et turbulent forhold som endte med at Odom falt i koma etter å ha blitt funnet bevisstløs på et bordell i Nevada.

Nå snakker den tidligere basketballproffen ut om forholdet.

– Jeg skulle ønske at jeg hadde vært en bedre mann, sier han til People.

Odom har skrevet selvbiografien «Darkness to Light», hvor han skriver om forholdet.

Han forteller at han flere ganger var utro mot «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen, og at han også skjulte sin kokainavhengighet overfor henne.

– Det plager meg den dag i dag. Men anger er noe vi må lære oss å leve med, sier han til nettstedet.

RØD LØPER: (f.v) Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloé Kardasian og Lamar Odom ankommer Teen Choice Awards på Gibson Amphitheatre i Universal City i California i 2010.
RØD LØPER: (f.v) Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloé Kardasian og Lamar Odom ankommer Teen Choice Awards på Gibson Amphitheatre i Universal City i California i 2010. Foto: Jason Merritt/AFP

Rikere sammen enn alene

Han forteller at de to var lykkelig forelsket etter å ha møttes i 2009, og at han aldri har vært så lykkelig som da de to giftet seg bare en måned senere.

BORDELL-SUITE: Lamar Odom ble funnet bevisstløs på dette bordellet i Nevada-ørkenen.
BORDELL-SUITE: Lamar Odom ble funnet bevisstløs på dette bordellet i Nevada-ørkenen. Foto: Chris Carlson/AP

– En stund var det å være sammen med henne ren glede, og jeg har aldri vært så lykkelig. Vi var et av de mest populære parene i Hollywood, og vi hadde mer penger sammen enn vi hadde hver for oss, sier han.

Samtidig slet Odom med både sex- og narkotikaavhengighet, og han skriver at han hadde sex med over 2000 kvinner.

«Det var for mange strippere til å kunne telle dem. Det var ikke en stor greie, men jeg betalte dem ofte. Jeg så aldri ned på dem,» skriver han.

Livsfarlig blanding

Han forteller at han i begynnelsen av forholdet med Khloé var trofast, men at han etter hvert innledet forhold til andre samtidig som han ble avhengig av kokain.

RØD LØPER: Khloe og Lamar sammen på TV-kanalen E! sin kjendisfest i New York 2012.
RØD LØPER: Khloe og Lamar sammen på TV-kanalen E! sin kjendisfest i New York 2012. Foto: Evan Agostini/AP

«Jeg taklet ikke den livsfarlige blandingen av rampelys, avhengighet, en dalende karriere og utroskap,» skriver han, og forteller om at han var paranoid, og slet med angst og depresjoner.

«Jeg klarte ikke å holde pik**n i buksa eller kokainet ute av nesa. Narkotikaavhengige er utrolig flinke til å skjule uvanen sin. Jeg ble defensiv, og Khloé bare lot det ligge,» står det.

Han forteller at Khloé til slutt fant ut av utroskapen og tok ut separasjon.

Organsvikt og hjerneskade

Like etter tok Lamar overdose etter å ha oppholdt seg på bordellet Love Ranch i Nevada i fire døgn, og svevde lenge mellom liv og død.

I etterkant kom det frem at han hadde brukt godt over 600.000 kroner på bordellet, i tillegg til å ha drukket enorme mengder alkohol og brukt en livsfarlig kombinasjon av kokain og Viagra.

I et intervju med Us Weekly kalte Lamar seg selv for et medisinsk mirakel etter at han overlevde utrolige tolv hjerneslag og to hjerteinfarkt.

NY START: Khloé Kardashian sammen med datteren True og kjæresten Tristan Thompson.
NY START: Khloé Kardashian sammen med datteren True og kjæresten Tristan Thompson. Foto: PLANET PHOTOS

Lamar forteller at Khloé satt ved hans side på sykehuset døgnet rundt, og at han mot alle odds kom fra det hele uten varige skader.

– Det var en oppvekker. Liksom, dette kan ikke skje igjen, sier han til People, og forteller at han nå er nykter, men at han fortsatt har problemer.

«Jeg er fortsatt avhengig. Jeg strever, men jeg vil aldri gå inn i mørket. Aldri igjen», skriver han i boka.

I 2016 var ekteskapet mellom Lamar og Khloé offisielt over, men de to har forblitt gode venner.

I fjor fikk Khloé og hennes nye kjæreste Tristan Thompson (27) datteren True.